9

Анонимен

преди 4 години

Ей,това му се вика лицемерие!Да ,убиват хиляди здрави кокошки в същото време да се заяждат с човека за ,,не хуманно "умъртвяване на птиците!Чудех се след свинете,кой отрасъл "хуманно," ще ударят?

8

Куцо пиле

преди 4 години

А евтаназия за служители на БАБХ със съмнения за простотия, некомпетентност и корупция, няма ли да има?

7

Ангел

преди 4 години

Дали са скачали от БАХ върху чували пълни с лудите горски пилета на Киро-гела. Не, много ясно! Във фабриките на нашите хора салмонела по стените и таваните няма!!!

6

Енох

преди 4 години

Ако садиста е стъпкал птиците в чувал със сигурност и неговата смърт няма да е лека и ще изпита същите болки и ужас като безобидните животинки.Господарите на кармата нямат грешка!

5

Анонимен

преди 4 години

А с още колко такива психично нестабилни се разминавате всеки ден на улицата...представа си нямате...

4

До №1

преди 4 години

Правилно мислиш .Всичко е интереси.

3

стейси

преди 4 години

Ужас , просто да онемееш.

2

Анонимен

преди 4 години

Не само финансово, ами сега и прихически съсипват чввека. Много ме дразнят такива българи! Все ендо има два рзлични вида. едните са ора, другите са изкочили от няккъв псих диспансер игледат, смао да ти е гадно ...

1

Анонимен

преди 4 години

Bcичко е за да се спъне бизнеса на обикновените необвързани с властта хора. Поне така изглежда. И явно накрая целта е да останат само определени хора, които само те да правят бизнес от този тип. И да са монополисти и да нямат никаква конкуренция. И по тоя начин да забогатяват супер бързо.