134

Анонимен

преди 4 години

Ами то вече е ясно на всички предполагам защо ни смятат все още за страна от третия свят и гледат на нас още като на "неандерталци" Културата, манталитета и възпитанието ни са по скоро близки до арабския свят отколкото европейски. Много е болезнено и жестоко да го напиша, аз съм българин но това е действителността за жалост. Ние не сме дорасли още да толерираме и уважаваме чужди идеи и начинания. *** си е ***, и сега и преди 100 години. Трябва да се сърдим на себе си, никой не ни е виновен!!

133

Анонимен

преди 4 години

Всички бакшиши са гербари и затова трошат колите им безнаказано

132

Анонимен

преди 4 години

Таксиджийската мафия не прощава!

131

Сялянин

преди 4 години

Путин е виновен!

130

Да допълня...

преди 4 години

До NY 123 Така си е. Социализъм та дрънка.Кой си ти , та да имаш повече от мен.

129

Съвет

преди 4 години

Купувайте се истински коли и скутери , а не електрокари и карачки. Нали четохте какво става в Китай? Електричките втора употреба са непродаваеми.Опита ще излезе не успешен.

128

MVD

преди 4 години

...и за съжаление няма изглед към промяна на това злобно завистливо племв...

127

Съвет

преди 4 години

СПАРК да си сложат камери в колите .Две които да записват движението на колата и да служат за доказателство при инциденти и една записваща какво става вътре и кой кара .Плюс GPS tracker който да предава в реално време местонахождението на колата . Да ги подсигурят срещу кражба и умишлено изключване и вандалските прояви ще престанат . Лесно е и не е скъпо...... щото ако чакат нашите ченгетаа да се размърдат и да направят нещо, ще има да чакат дъъъъълго . Много дълго .

126

Анонимен

преди 4 години

Жълтата мафия пак в действие, имат си гръбот ГЕРБ, избори идват няма да ги докоснат.

125

Кой ще спре Шишо?

преди 4 години

Ако взема такси от Бизнес Парка до Центална гара ще ми струва около 13-15 лв. Ако си наема SPARK-за около 20 минути-6 лева.Кой губи? Познахте-Шишо!

124

Иванов

преди 4 години

Бакшишите дерат здраво. Онзи ден един *** ми взе 10 лева за разстояние три километра. От Руски паметник до Стрелбище, беше към един часа през нощта. Че и нагъл, сметката беше 9 и нещо - нито ми върна ресто, нито поздрави. Изчака ме да затворя вратата и изчезна. Колите им са на метан, този курс му е излязъл стотинки.

123

NCL

преди 4 години

SPARK - изнасяйте се от тази клоака на момента. Вашата услуга е чудесна, но за нормалните страни с нормални хора. България е пълна с комплексари които са свикнали са чупят и рушат само защото друг плаща. Тези същите си хвърлят *** по улиците само защото друг трябва да им чисти. А и не забравяйте че вашата услуга бърка директно в джоба на една определена прослойка на обществото - бакшишите. След месец същата ще е съдбата и на тротинетките. Само почакайте...

122

NY

преди 4 години

нищо не се е променило в тая малка, злобна и бедна държавица......

121

Чича Ви

преди 4 години

Няма как разрухата да спре съзидателното. За всяка счупена кола ще има по две нови. Бедните души сами избират да си останат бедни. Жалко за тях, те ще продължат да вегетират в копторите си.

120

Анонимен

преди 4 години

Мръсно и долно племе са българите.Тротинетките го съсипаха за един месец. Нека си карат каруците и 30 годишните щайги.

119

Хм

преди 4 години

Почти съм сигурен че е работа на бакшишите това

118

13

преди 4 години

Да ги махат добре правят. Ние си имаме екологичен Лукойл и Баце Великия пазител, който ни пази от промените. В Свещената книга на Комунизма е записано, че промените са капани на Шейтан, и това е истина. Ако се въведе масово такъв транспорт, горките шофьори на таксита ще останат без работа и може да започнат да крадат. Трябва всички шпаркове да се чупят и палят, ние вярваме че Баце Велики, да се слави името му, ще опази шериата от покварата на демокрацията, Аллах здраве да му дава.

117

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 121В Швейцаря са над 700/100 000. Не означава, че извън Берн и Цюрих (там са 95% от кражбите), хората масово нямат охранителни системи. Ако има глупичка поляци или румънци, да се шлаят наоколо, полицитя "случайно" ве патролира районна и им следи стъпките.

116

Анонимен

преди 4 години

До МммДания - 184/100000 откраднати коли годишноБългария 43/100000

115

Анонимен

преди 4 години

Само на мен ли ми звучи като завоалирано Бойко изгони Спарк от София плюс арогнатна и директна обида, че сме им най-крадливите и донопробни клиенти? Ами не съм ви клиент, обичам да вървя пеша и да карам колело - това е наистина Еко.