43

Анонимен

преди 4 години

До do До хmРазликата между демократи и републиканци е следната: републиканците искат въвеждане на либерастия на бавна скорост а демократите искат либерастия на пълна гас.Външнополити демократите искат ционизъм на бавна скорост а републиканците ционизъм на пълна гас.Тръмп не е нито републиканец нито дмократ.

42

do До хm

преди 5 години

важно е да правиш разлика между демократи и републиканци, между герб и бсп и прочие тогава ще ти стане ясно разлика между Тръмп и байдън обонго, килъри

41

До хm

преди 5 години

И се запитай кой финансира цялата кампания на Камерън за Брекзит.Следвай парите, а понякога е достатъчнен и сайта на БНБ - курс за деня.После като започне тероризмът отново, да не се чудиш, защо и как?За домашно: "Седем часа продължи обискът в лондонския централен офис на компанията "Кеймбридж Аналитика" - за обща култура.

40

Ох

преди 5 години

Виж колко и на брой са САЩ фирмите в Бритън, и дялове.Най-стратегическите отрасли в икономиката на Британия са в американски концерни.Започна от Тачър.Британия само в сънищата си е независима от САЩ.

39

yff

преди 5 години

сега виждам че някой е писал че "сащ са сыюз от отдделни държави нещо като ЕС". Това е най голямата безподобна глупост която може да се каже, показва не само изключителлна неграмотност, но и самочувствие да пишеш подобни глупости. Много моля по-добре да псувате и да пишете цинизми отколкото такива безумни сравнения.Не статия а книга ще напиша защо това е толкова голяма тъпня.

38

bafff

преди 5 години

след всяка статия за брекзита като чета форума установявам че бг не са наясно къде се намират те, на кой свят са те, но с голямо усърдие се скъсват да плюят по англия, която е нагледен пример как се бориш за независимост от либерасткия ЕС който им е сложил примка и само я затяга при всеки опит да се измъкнат.С влизането си в ЕС на всички на секундата ви се слага такава примка и щом ви харесва нека е.

37

Ели

преди 5 години

Явно визирате - късният Джордж, "търси жената" са казали французите :)

36

ССС

преди 5 години

Изритайте ги от ЕС въведете им мита и да чакат по границите,като турците!!!

35

Ели

преди 5 години

За кой Джордж става въпрос, въпросният Джордж не знаел английски, затова от Готски го прекръстили на... Уиндзор - династията, по - народно звучало и се възприемало от масите.Но парадоксът е друг: от колония на Великобритания, в момента бритите са колония на САЩ.А революцията в САЩ тръгнала от шепа "олигарси", отричащи данъците към Короната.В съвременните общества, въпросните "революционери" биха последвали съдбата на Ал КапонеНищо, че до ден днешен се търси поправката за данъците в САЩ

34

ПроСоТо

преди 5 години

британците няма скоро да "изпаднат в киреча",не се заблуждавайте!Въпреки че е много "орязана",Империята все още притежава владенията си...Най-важното от тах е така наречените "САЩ".Верно,краварите се отърваха от крал Джордж и британската лира,но най-важните "фактори" в "държавата" им се държат от Британия...Сложих "държавата" в кавички,защото всъщност САЩ НЕ СА ДЪРЖАВА,А СЪЮЗ ОТ отделни държави!!!!За това се и казват "Съединени американски ЩАТИ",тоест,държави..Нещо като ЕС..

33

Анонимен

преди 5 години

Позата която е хванал фотажията от тоалетната ли е.

32

Анонимен

преди 5 години

и да знаете Путин е виновен !

31

Анонимен

преди 5 години

......когато една империя загива то винаги е с гръм...трясък....и хаос...

30

Русия

преди 5 години

Ади бе Борка още ли ще ти гледаме Гьонсурата?

29

Q

преди 5 години

Те искат,но брюкселските зелки не искат и искат Британия да остане и затова и слагат таквиз условия които са неизпълними ...

28

Анонимен

преди 5 години

аре бегайте, правете UK велико отново,проглушихте ни ушите с тоя brexit.

27

Анонимен

преди 5 години

Да е жив и здрав сами с го избраха бритите тоя гьон сурат и лъжец...

26

Анонимен

преди 5 години

Аре марш бе пекенезТри години циркДано си загубите всички колонии,и да си берете марулите по полетата сами

25

Анонимен

преди 5 години

бе напускайте бе, никой няма да ви спира

24

До Българина

преди 5 години

Селски, бъркаш понятията....