39

Иван

преди 4 години

Луд за връзване... ама до сега му се получават нещата ще видим до кога 😀🤣

38

сс

преди 4 години

му играя ина тислъ у глъъта ша му дам един мъск аз на него...

37

Анонимен

преди 4 години

А стига сте наричали тоя подставен безмозъчен изкукуригал психар, "гений"! Какво е изобретил ?

36

MGTOW

преди 4 години

До Мери ГосподарскаМи замисляла ли се (освен ако не ти е против диагнозата), че може да е заради тупани като теб, българи, обясняващи колко зле са българите. Гълтачка, трай си там.

35

Мери Господарска

преди 4 години

На калпавите космоса им е крив. На гърбавите българи все някой им виновен, че те са маловажни и не могат една държава да задържат поне за 200 години. Абе как едни белгийци дето се делят на валонци и фламандци успяват да правят най добрия шоколад в света, а българите дето голям го вадят нищо не могат ???

34

Силвия

преди 4 години

Оставете ме на мира, не ми досаждайте, не се опитвайте да влизате във връзка с мен - вие и всички по.д.логи от бившия филиал на ДС - СДС. Всички, които не са ме послушали, са си изпратили. Да не говорим за тези, които са се опитали да ми навредят като вас. За справка: ЦРУ, КГБ, Путин, Бушовците, всички 300 пишман невести на др Мирчев, Кнеседа, Мая Тигалонова и осиновен от й синче, същият Трифонов и още много, много други. :)Изчезни, мр.ъсен СДС-арски б.о.к.лук. Анадънму? Ползвай си пенсията.

33

Силвия

преди 4 години

Другарю Стоянов, ще ви го кажа като на Трифонов, понеже някак странно ми напомня те за него: Гледайте си алкох.олизма и не изпъл.зявайте от пловдивската дуп.ка. Здравето и животът ми са ми мили и не понасям хора, които целенасочено се опитват да им вредят.

32

Анонимен

преди 4 години

Мъск си има мечта. И тя е да изпрати хора на Марс. И каквото и да е друго, което според него помага на човечеството. Идеалистите си падат въздухари. Не виждам нищо странно в темперамента му - такива са повечето шефове на фирми. С тази разлика, че Мъск е главен инженер на СпейсХ, т.е. той не е просто някой събиращ парите и купуващ си яхти, той е работяга. Не харесвам работохолици, но като искаш да работиш в една от най-известните компании, се налага да изтърпиш известни напрежения на духа.

31

Анонимен

преди 4 години

Гонят 100 000 броя автомобили за тримесичеето. Не ми казвайте, че всеки купил си Тесла е загуняк, енорамлник и прочие. Ако беше толкова лош продукт, никой нямаше да го купува.

30

anon

преди 4 години

самозабравил се либерален въздухар...

29

men

преди 4 години

от двете еврейчета от гугъл пък и великата им технология и цук дъ кук по големи подставени лица нема. интернет гигант се строи с милиарди долари а не с гараж и алгоритъм. запетайки сте всичките бахури дето вервате в хамериканската мечта.

28

men

преди 4 години

РИП на стотиците американци загинали при произволно самозапалване на тервокосачките им + айпад за 100 хиляди долара. РИП и на стотиците хиляди живи мъртви зомбита чиито мозъци са умрели без време и верват в големия задокеански брат, елон мъск, ракетите му, наса, кацането на луната, филмите от холивуд и т.н.

27

Mockingbird

преди 4 години

мъск е най-обикновен психопат.

26

Анонимен

преди 4 години

ПоДставено.

25

Анонимен

преди 4 години

Поставено лице на международния Цион.

24

Анонимен

преди 4 години

До КрайТи си някакво детенце или много болен човек.Какво те кара да мислиш,че мерцедесът е изостанал технически автомобил?Защото му е по-малък екранът на централната конзола ли?...Къртиш,плочки,цимент ,мивки,арматура и квото още се сетиш.

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Карай си Бенца тогава.Тесла в Сащ имат станция за зареждане на много места.

22

До Мери

преди 4 години

И световният елит,който е съставен от евреорептилисатанисти крие от нас истината, че земята е плоска ваксините ни правят гейове а кемтрейлс ни тровят. Те карат и патриотите да пишат на латиница. Незнайно защо обаче позволяват "Истината" да се излива от всеки сайтчета вестници и книжки. Та просветените да се информират. Пък толкова лесно може да я спрат. Нали всичко зависи от тях. Пий хапчетата и лягай

21

Анонимен

преди 4 години

До 42В България стават богати само с късмет. Илюзия е живота ти ...

20

Анонимен

преди 4 години

".но не разбирам как така от нищото осбовава фирма и почва да печели милиарди след 2-3 год.очевидно някаква сила в сянка му помага не мислите ли?"Мъск е в играта още от ранните дни на интернета. X (екс) e името на първата му платформа, за онлайн плащания e 1999-а, а по-скъно се слива с PayPal. Преди да чукне трийсетака вече е бил мулти милионер.