9

Анонимен

преди 4 години

Да посмятаме малко относно паричните измерения на принудителния труд.1. 200 часа са 25 работни дни;2. Средната надница на ден е 50 лева ;3. Финансовата санкция е = 1250 лева.4 Ако се махнат събота/неделя ангажираността е 40 календарни дни;5 Ако нарушителя е единствин работещ семейството за 40 дни е без препитание;6.Човека губи и работата си и семейството му умира от глад а Каракачанов дебелее

8

До 7

преди 4 години

Тук някой беше написал, че това го има в Русия. Ако е верно, то нашите тикви са се учили там. По-добре бягай на другаде.

7

Анонимен

преди 4 години

Това масово ще се използва за протестиращи срещу политическите решения на власт имащите. Протестираш срещу някоя политическа дивотия и хоп 20 дни в ареста. Там полицаите те млатят всеки ден да ти дойде акъла. Откровен фащизъм. По добре да емигрирам в Русия , в Сибир. Там ще съм по-свободен и спокоен.

6

Само ЦСКА!!!!!!!!!!!

преди 4 години

Усещам ного претрепани съдии ше има още в залата и много проблем за куците ушати полицай Така ми се струва банда!

5

Анонимен

преди 4 години

Патреотите уж за "ромите" са го приготвили законот, но ще го използват срещу политически противници и срещу протестиращи. В Русия има такива кратки срокове затвор, с които усмиряват демонстрантите и ги вкарват в затвора по 20 дни. Демокрацията си отива и идва фашизоиден режим.

4

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНенормалник , чудиш се какво глупости да пишеш срещу управляващите Само това ви остана на вас, червените отпадъци - да лаете срещу ГЕРБ по форумите ...

3

Анонимен

преди 4 години

Възстановяват се концлагерите и принудителният труд. Пълзящ фашизъм се налага в държавата. Медиите не смеят да протестират, защото са зависими.

2

До 1

преди 4 години

Тях ги пази НПО и БХК. То това е за белите хора. Само те правят хулиганства.

1

zeus

преди 4 години

Представяте ли си да накарат "социално слабите" индианци да работят, аз лично не :)