13

Анонимен

преди 4 години

Квантова комуникация................такава наука няма!Има квантова механика, има холография, има оптични комуникации!!Академиците в БАН съвсем са се побъркали................правят се на много велики!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Квантова комуникация.........................хаха......................нова наука измислиха в БАН!!!

11

Анонимен

преди 4 години

Оле боже...

10

Ъртамуню

преди 4 години

БАН и кванти хахаха. Че и изследвания и открития хахаха. Май само за кинти иде реч,не кванти.

9

Видяла

преди 4 години

жабата, че подковават вола и тя си вдигнала крака. Кави ли резултати ще получат учените при тази СТЪКМИСТИКА и фалшиви данни, ако въобще има някакви данни в коя да е сфера на живота в БГ. А в областта на сигурността ... мани-мани.

8

Анонимен

преди 4 години

Е БАН ще предскаже с квантова технология как съвсем класически ще го опънат отзад.После ще предскаже и честотата на на.си.ране от старост на дъртите комунистически агенти в него.А после броя инфаркти на дърти агенти след опити за секс, завършили с на.пикаване с млади студентки за оценки.Дотук само важни интелектуални дейности има точно.

7

човек

преди 4 години

А бизнесът съгласен ли е?Нали за всяко нещо бизнесът в България искал да определя има ли нужда от такива специалисти или не?Аз предлагам обаче учените от БАН да използват тази технология за да предвидят кога да очакваме неизбежния фалит на целокупния български бизнес!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Странно е когато в държава с много голямо неграмотно население се говори на теми като квантови технологии. Държава на контрастите, имам и много честни и много крадливи.

5

Цъ

преди 4 години

Врачките и баячките са в компетентността на етнографите. С предсказания да се занимава Института по етнологияИнститутът по системно инженерство и роботика къде се вре? Те да си гледат роботите!

4

Анонимен

преди 4 години

Стигнах до името на академика и спрях да чета. Всичко това е едно пълно недоразумение, кал по гърба и парцали в джоба. Жалко за парите, можеха за друго нещо да се използват.

3

Ъдронен кулайдер

преди 4 години

И тук едни хора ще се забавляват и ще вземат едни пари (от нашите) докато им тече трудовият стаж.

2

zeus

преди 4 години

От сега мога да предскажа, че няма да предсказват бъдещето в БАН :)Това за пренос на данни с фотони не го разбрах, ми то и сега така работят оптичните влакна.

1

Анонимен

преди 4 години

Кадрите на ДС...упс такова, на БАН де ще се свързват с баба им Ванга и тя ще им каква кое как.