71

Тъмната страна

преди 4 години

Ей това комсомолската закалка е голяма работа - винаги да създадеш проблем и да обвиниш другарчето. Ако хора като господина не бяха на власт вече 30 да спъват развитието на България въпреки цялата еропейска и американска подкрепа, македонците отдавна щяха да са си припомнили какви са били дядовците и бабите им. За момента дори родените в България ни е срам да сме от една нация с политиците ни...

70

Наздраве

преди 4 години

Боли ме за Македония,ЕС и българия.

69

Пян_Гъ

преди 4 години

Това за промяна на учебниците е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Само да попитам - защо го казваме СЛЕД, А НЕ ПРЕДИ ПОДПИСВАНЕТО НА ДОГОВОРА??? Защо не им написахме на един лист изисквания с/у билет от нас за ЕС и НАТО? Някак си все успявяат да ни овътрят на карти дори когато сме обявили боя, имаме дълга ръка и сме под ръка. Как все се получава такава невъзможна ситуация, която е за Гинес - раздел пишман играчи? Това на евреи и гърци НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ!

68

Анонимен

преди 4 години

Топ сикрет, , това което пишеш упорито и непрекъснато показва само и единствено, че нямаш елементарно образование. И е много далеч от истината.Колко ти плащат за тия глупости не знам и не ме интересува ама е смешно и карикатурно.

67

TOP SECRET

преди 4 години

Всички минали под ножа имам предвид под Къста по тези Земи по Византия , тоест Византия христинизираla насила всички Народи тогава по нашите Земи без изключения какви корени имат и от къде са дошли , ето защо сега у нас имаме Църкви и християнство. Определено всички стават славяни след това у нас , до тогава даже не е съществувала такава дума

66

Анонимен

преди 4 години

Toi karakacanov Vlah li e zna4i I v Balgaria kato vav Makedoniq vlasite sa glavni

65

до 69

преди 4 години

Каракачавнов е абсолютно прав. Но троловете срам нямат. Така, че няма кой да се засрами. И за позор на България македонците ще продължават да учат лъжи а българите за пореден път ще получат шамар, защото са си избрали да ги управляват продажници. Представям си как би реагирал Орбан на един фалшификат на унгарската история. Само че ние Орбан си нямаме, имаме си Тиква продажна.

64

Гробокопач

преди 4 години

Неизбежно Македония ще бъде приета в ЕС, не поради шамарите на Тумбак паша, а поради шутовете, които той и Бойко ще получат в американското посолство. Тях още ги боли дирника от шутовете, които полуяиха, за да купят "Ф16" вместо "Грипен". Така ще стане и с историята. Каквоз наяи тук, някаква си българска история, когато се върви към Светлото Натовско Бъдеще с Демократично Действие?;))) Македония ще бъде загубена, а България, позорно унижена и от не за първи път в най-новата й история.

63

Анонимен

преди 4 години

"Късно е, либе за китка"!Това е представление от продажни "патриоти.Защо сега?

62

Анонимен

преди 4 години

Шкембе войвода нали плашеше че щял да напусне коалицията,ако подкрепим Северна Македония за член на ЕС,ха сега ти си на ход шкембо!

61

Наблюдател

преди 4 години

По-скоро ще ни натисне я САЩ, я Брюксел ние да си променим учебниците в името на евроатлантическите ценности, отколкото те да ги променят.

60

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов един път да каже нещо правилно и сто сороски трола започнаха да го оплюват в неравен хор.Не ви ли е срам, родоотстъпници?

59

Анонимен

преди 4 години

Северна Македония трябва да промени преди всичко мисленето си.

58

Анонимен

преди 4 години

Този кога работи ? Само по телевизии и ресторанти обикаля. Само в черешката на тортата не е влизал

57

Софиянеца

преди 4 години

Предлагам Северна Македония да се прекръсти на Западна България и да приключваме с тия драми

56

Ицо

преди 4 години

Ами разбира се че първо трябва да си променят лъжите в учебниците! Все тая ми е за сърбоманчетата в Северна Македония. Всички истински македонци отдавна са в България или с български паспорти.

55

Анонимен

преди 4 години

И да се запише в договора:Всичките нови македонски паспорти през ВМРО.

54

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов историята е наука а политиката е в интерес на хората. В науката всеки има право на различно мнение. А ако не е прав това се доказва от фактите. Не може да се смесват науката и политиката. Ако можеше то нямаше да ги има религиите и нямаше да сме това което сме. Та да работиш за хората означава да правиш това което е добре за тях, за нас за македонците. Ако го правиш и ги спечелиш те ще ти се отблагодарят с доверие. Ако България спре Македония заради Гоце ще е политическо предателство.

53

Анонимен

преди 4 години

Сменете го тоя тумбак, бе...!Не видите ли че тоя ви предава и върти Конспирации....??Аман от доносници и ченгета!

52

Българин

преди 4 години

Македонците започват да ми стават симпатични, чудя се дали да не се пиша македонец...