121

Радослав

преди 4 години

Еми в БНТ ако работеха кадърни хора нямаше да канят такива индивиди в предаванията си. Като искаш смислен разговор и дискусия не отиваш в селската тоалетна, а отиваш в библиотека.Така и с тоя случай - поканили с*ляндур и очакват смислен и конструктивен разговор с него, хаха!Затова преди да се прави нещо се мисли, какво може да се случи!Вие какво очаквахте от Болен?Да ви говори смислени неща ли? Че той ако го можеше нямаше да е предател и патерица на БСП, ДПС, ГЕРБ или които и да е силния на деня

120

10

преди 4 години

А на кого поведението е " високо " ? Дайте пример с " политик"! Това предаване , както и подобни нему като тези за историята ни , религията ....акумулират години наред негативни нагласи към самата БНТ , според която хубаво и правилно е само дясното , всичко лошо е само от близкото минало и е на лявото. Вече само дето свинете и кучетата не се делят у нас на ляво и дясно . И викнаха всички властващи като ощипана селска мома !БНТ и БНР не са обективни , плуралистични и медии на всички граждани.Упра

119

Анонимен

преди 4 години

Защо НИСКО като беше ДОЛНО!?

118

Анонимен

преди 4 години

Напънах се да го изгледам. Първо, никаква жандармерия не го е извеждала. Някакви двама с униформа - доста нелепо изглеждащи и държащи се - застанаха до него, поврътвайки се и почесвайки се. Самият Волен си каканижеше неговите си,така както прави,щом види камера, нищо по-различно. Просто водещата с неприятния си маниер се овъртоли в повтаряне като грамофон едно и също в кресчендо и не можа да овладее ситуацията. И нелепото решение с ченгетата...сега се чудят тия от БНТ как за замажат гафовете си.

117

Алекс2

преди 4 години

Добре де че Сидеров търси някаква известност по тоя начин е ясно . Но защо праведните *** от БНТ изтриха предаването от сайта си ? Не знаят ли че няма нищо скрито в Интернет ?

116

заради рейтинга е

преди 4 години

Аз пък си мислих,че от БНТ нарочно са го поканили,защото са знаели,че ще стане скандал. Искали са висок рейтинг според мен.

115

Анонимен

преди 4 години

Да го изберем за кмет на София ша ги опрай сичките. Ша псува на воля крадците. Ша подложи бананова *** на Тръм и ша го накара да върне парите за шайгите. Ша вкара сички в затвора. Ша вземе парите ..

114

телевизия алфа

преди 4 години

Така е като му спряхте телевизия Алфа, където се изказваше,сега на човека му се говори, говори,говори.Що пък да дава думата на журналисти като знае,че са срещу него

113

истината е че,

преди 4 години

А що не извикали психоаналитик да го успокои, а викат полицаи? Волен не ми е особено симпатичен,но в случая си има полицейско насилие.

112

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости са това.Сидеров бе спокоен.Полицаите бяха до него и го пазеха.Който говори истината,винаги има право на зщита от органите на реда!!!

111

Иви

преди 4 години

Телевизионно участие на Волен Сидеров приключи с извеждането му с жандармерия от студиото на БНТ.Абе , *** ли сте ??? - Никой не го е извеждал. За какво е тази манипулация ????

110

няколко въпроса

преди 4 години

Всеки има право на мнение.Защо имаше жандармерия?Защо не го арестуваха Волен,ако е нарушил закона?????Защо му СПРЯХА МИКРОФОНА?Кой се страхува от него?

109

Анонимен

преди 4 години

Ми те повечето атакисти са някакви роми.Е са го гледам поредният комплексиран *** от тия в квартала.Гледа лошо татуирал се е прегръща се с неква от малцинствата и друса чалга.Иначе е чис ариец от Орландо меджик. Накрая ще го бият някъде даже няма да го гърмят щото е към 1.50 висок.

108

честно до БНТ

преди 4 години

НЕ сте прави,щом сте го поканили е трябвало да го изтърпите до края на предаването. Щом не е взел да раздава шамари и ритници,каквото и да е казал,нямате право да се правите на обидени и още по-малко да викате полиция,дори да не сте съгласни с това което е казал. Журналистите трябва да си останете безпристастни,не да вземате нечия страна.Който и да е човек,ако е предизвикан,дори словесно,пак може да изтърве някоя обидна дума и не е нужно да е луд или агрресивен.Въпросите кой ги е подбирал?

107

само питам

преди 4 години

Бойко, ти после колко плати на на жандармерията да пребият жестоко Волен? Човекът не е добре с главата,а е и възрастен, може да получи и сърдечен удар. Това правилно ли ти се вижда?

106

лично мнение

преди 4 години

Е чак пък жандармерия! Нали е демокрация, като са го поканили, нека си каже и той гледната точка. Това с полицаите ми се струва прекалено. От БНТ са можели да прекъснат предаването и да му кажат да си отиде от студиото като е взел да ги обижда. Между другото когато Волен не е психясал е казвал и доста умни неща.Бойко не дава никой да му прави критики( нито на него,нито на някой от ГЕРБ)о,ако можеше и за Радев щеше да извика полицаите.

105

Mockingbird

преди 4 години

както казах вчера и ня бях изтрит (по чудо) от сороската *** -цензура."демокрацията" не става по-уродлива. тя просто показва истинското си лице.и не, нахлулите в студиото на телевизията не са милиция, а най-обикновени, съвременни шумкари. свършил им е къшкавала... :-)))

104

ЕВОА

преди 4 години

След БНР,сега БНТ е редно жандармерия,полиция и ГДБОП да нахлуят в БТВ,НОВА и разбира се в гнездото на осите-Парламента!

103

Анонимен

преди 4 години

То пък едно предаване....Цирк - шоу!!!!-)))))Интелекта и ерудицията на водещата и участниците в предаването са като на Осмокласници!!!!

102

Анонимен

преди 4 години

Пиян и дрогиран