13

Анонимен

преди 4 години

Комунистите са искали да я пратят в Япония, но главния ластик се оказал слаб за това.

12

УМЕН

преди 4 години

Който си го може си го може. Значително по-добре е учебни севернокорейски ракети да падат в международни води в Японско море отколкото *** бойни в Горна баня. Нали така, дрогаре хатлантици.

11

Архангел Псувнаил

преди 4 години

"пет пари не давам за българския и без това не го ползвам много вече :)"Отдалече ти личи че си безродник и предател, но и България не дава пет пари за тебе, както и ние за мнението ти.

10

Анонимен

преди 4 години

"за вас света свършва на държавната граница :)))"За тази седмица - да. Иначе пътувам доста.

9

Бай Тошо

преди 4 години

"проспериращ народ, който прекарва по-голямата част от живота си в казармата (понеже там не е 1 година а 20)"Ама ти беше там и видя или ти го казаха грантодателите?И ще ти кажа още нещо - има два начина за просперитет на една държава - единия е работа и безкрайни усилия за населението и, както е в Северна Корея, а другият е имперско разграбване на ресурсите и умовете от цял свят както е в САЩ. Първото е достойно за уважение, а второто е гнусно. Ти очевидно си гнусен.

8

До 12

преди 4 години

Ти нищо не можеш да ми кажеш на МЕН! Щото си господин Никой! Дали даваш пет пари за българския език няма значение. Защото съм убеден, че там където си никой не дава пет пари за теб! Глупаво е, когато някой използва думи и клишета без да знае значението им! Ха със здраве!

7

Анонимен

преди 4 години

До ИГрамотния :) не се правя на никакъв казвам ти как стоят нещата реално. Ако си мислиш, че държава изолирана от всякъде без реално никаква икономика има проспериращ народ, който прекарва по-голямата част от живота си в казармата (понеже там не е 1 година а 20) значи имаш сериозни проблеми в главата. Вярвай каквото си искаш и да ми се правиш на мого грамотен не ме трогваш изобщо :) пет пари не давам за българския и без това не го ползвам много вече :)

6

Анонимен

преди 4 години

До 8То на вас не знам какво трябва да ви се покаже за да повярвате... все някой ви лъже все някой ви *** ... толкова сте смешни. Че и се хвана за една грешка :) оф

5

Анонимен

преди 4 години

"тревопасните"държат в шах империята и съседите си!

4

Анонимен

преди 4 години

350 км. от брега НЕ СА японски териториални води, а международни.Знаем, че самураите и Курилите ги имат за свои си ама действителността е съвсем друга.

3

Анонимен

преди 4 години

До Тц,тц,тцХайде стига сте симулирали мозъчна дейност. В интернет има достатъчно контрабандни видео матеряли снимани в Северна Корея извън туристическите зони които се снимат постоянно. Вземете малко вижте за какво реално става дума.

2

Анонимен

преди 4 години

До Тц,тц,тцТова, че финансите се насочват в военни проекти не значи, че народа им просперира.

1

Тц,тц,тц

преди 4 години

просто се учудих как така като *** от глад, произвеждат и изстрелват ракети. И последва тrиене! Уникални сте!