22

Анонимен

преди 4 години

Тия *** sjw още ли не са се отказали?

21

Калигула

преди 4 години

Преврата е извършен още през 63-та с убийството на Кенеди.

20

Анонимен

преди 4 години

Тръмп ще трябва да го извадят с белезници и усмирителна риза от Овалния кабинет. За пръв път виждам американски президент дотолкова вкопчен във властта. Навремето Ричард Никсън със сълзи на очи си подаде оставката пред телевизионните камери твърдейки до последно, че той няма участие в аферата Уотъргейт и че тя е изцяло самостоятелно дело без негово знание на предизборният му екип. Така или иначе днес не можем да очакваме подобно поведение от Доналд Тръмп.

19

Sichtpunkt

преди 4 години

Всички забравиха любовните Тръмпови афери с високоплатени ***. Всички забравиха унизителното му поведение спрямо ветераните от виетнамската война. Всички забравиха пренебрежителното му отношение спрямо жени и тъмнокож. Всички забравиха търговската война с целят свят и най - вече с Китай..

18

Анонимен

преди 4 години

УикиЛийкс може да хвърли"светлина" върху дейността на ЦРУ не само по света а и в САЩ.Но за съжаление,Асанж,още не е осъден а пък го държат в затвора.Егати и демокрацията.Факткчески със своите действия като Президент,Тръмп е борец за гражданските права на всички в САЩ.Но на дем(агозите)ократите либерасти това никак не им харесва,затова използват всички възможни(и законни и незаконни)начини да го отстранят от поста,спечелил го въпреки мурафетите на агентите на ЦРУ.Нереде Вашингтон,нереде Москва.

17

Анонимен

преди 4 години

УикиЛийкс може да хвърли"светлина" върху дейността на ЦРУ не само по света а и в САЩ.Но за съжаление,Асанж,още не е осъден а пък го държат в затвора.*** и демокрацията.Факткчески със своите действия като Президент,Тръмп е борец за гражданските права на всички в САЩ.Но на дем(агозите)ократите либерасти това никак не им харесва,затова използват всички възможни(и законни и незаконни)начини да го отстранят от поста,спечелил го въпреки мурафетите на агентите на ЦРУ.Нереде Вашингтон,нереде Москва.

16

1234

преди 4 години

Сащ са вече прекалено различни като щати хора етноси и интереси, бедни и богати. Капитализма не е строя който ще ги държи заедно още дълго време

15

1234

преди 4 години

Не го пожелавам на Тръмп, но на американците да! Да видят хубаво ли е

14

Анонимен

преди 4 години

Стане ли дума за преврат,търсете дългата ръка на ЦРУ.Само там има агенти,които са способни да извършат такъв пуч или майдан.Президента Тръмп,затова намеква за преврат а не за законна процедура по импийчмънт.Още от встъпването му в длъжност,избухват скандали,защото около него непрекъснато кръжат агенти на ЦРУ,които инсценират намеса на Русия във вътрешната политика на САЩ.До този момент не им се е удало да извършат голяма мръсотия на Тръмп,но под крилото на дем(агозите)ократите,всичко е възможно

13

Анонимен

преди 4 години

Стане ли дума за преврат,търсете дългата ръка на ЦРУ.Само там има агенти,които са способни да извършат такъв пуч или майдан.Президента Тръмп,затова намеква за преврат а не за заминаха процедура по импийчмънт.Още от встъпването му в длъжност,избухват скандали,защото около него непрекъснато кръжат агенти на ЦРУ,които инсценират намеса на Русия във вътрешната политика на САЩ.До този момент не им се е удало да извършат голяма мръсотия на Тръмп,но под крилото на дем(агозите)ократите,всичко е възможно

12

Бау

преди 4 години

Тръмп все повече заприличва на Ердоган. Шокиращо! :D

11

към 17

преди 4 години

До Гост+Всичко ще си дойде на мястото, ако възприемем, че Глобалистическата Олигархия няма намерение да му стъпва на шията, а го подкрепя, защото бай Дончо е неин проект. Срещу него се бори държавния елит /държавните елити/ на Пиндостан, начело с Клинтъните.

10

Анонимен

преди 4 години

Държавен преврат извършиха и в Украйна през 2014 г. Държавен преврат искаха да направят и в Сирия и във Венецуела.

9

Гост+

преди 4 години

"Каквото и да направи Тръмп ще бъде запомнен само с едно" - че прави това което е решил и че Глобалистическата Олигархия не можа да му стъпи на шията, както на тези преди него.

8

Анонимен

преди 4 години

Ами прав е. От ден първи искат да го махнат с всички средства. Може и да са с добри намерения, но фактите са си факти.

7

Анонимен

преди 4 години

Демократите изгубиха ценно време да намерят свестен кандидат който ако не да спечели, поне да участва с достойнство на изборите. Вместо това, понеже разполагат с голяма власт, опитват всевъзможни мръсни номерца от политическата система в САЩ. Остава една година до изборите и ако не успеят да се оправят с Тръм по този начин, ги чака страхотен разгром догодина.

6

неутрален

преди 4 години

Каквото и да направи Тръмп ще бъде запомнен само с едно...Той предпочете парите пред климата. Така нагла демонстрация, че парите са по-важни от всичко друго--никой не бе правил досега.

5

Русофил

преди 4 години

"Какво ли е да ти се привиждат руснаци и под леглото?" - майтапиш се, ама те в САЩ по-заможните са си бетонирали мазета и са строили бункери по време на Студената война. Сега сигурно пак ще почнат да го правят. Страхът от руснаците е голям - не случайно демократите слагат акцента върху руснаците в пропагандата си

4

Анонимен

преди 4 години

Руските агенти искат да свалят Тръмп.

3

Ivan

преди 4 години

Руския агент ще довърши САЩ. Нещата май отиват към диктатура!