10

Анонимен

преди 4 години

Както многократно съм изтъквал, нещата ще пооправят тогава, когато лекар започне работа със заплата, равна на заплатата на най-зле платения ритнитопковец в А-група.

9

ля ля

преди 4 години

недопустимо е човек който практикува тази професия да получава 10 пъти по-голяма заплата от президента!да не попадаш в ръцете на лекарите!!!

8

Анонимен

преди 4 години

Вчера медицински сестри в болницата в Карлово подадоха втора колективна оставка. Молби за напускане депозираха и всички медицински сестри от Вътрешно отделение.----------Супер!!!!!!!!А, сега всички колективно да отидат да работят като санитарки на възрастни хора или инвалди в Гърция, Италия или Кипър!Няма лошо, бе! Всеки оцелява както може.

7

то здравеТо

преди 4 години

Забравяш за КНСБ и подобни и си получаваш парите според заработеното+ нощен, без да гледаш в чуждото пликче, ама честно, без 57000, за ненужни пейсмейкъри?Ще има и за болните тогава.

6

Анонимен

преди 4 години

Нали разбрахме как се краде от системата? Лекарите лекуват на парче! Това е болката! И плашат,че ще избягат и ще ни оставят да умираме! Махайте се,да видим къде толкова ви чакат,а ние ще преживеем и без вас,както са преживявали нашите дядовци и баби! Те не са имали здравна каса,а и лекари мародери!!!

5

Анонимен

преди 4 години

А мислиш, че е редно да видиш бедни лекари ли?Може би да ровят и по кофите?

4

Анонимен

преди 4 години

Сори ама беден лекар още не съм видял.Всички са с по няколко апартамента и вили или къщи за гости, както сега е модерно да се казва и карат от Х7 нагоре.

3

Анонимен

преди 4 години

Като не се решава за какъв ч'еп ни е министерство и "министър"лобист който работи за корпоративни интереси?

2

Анонимен

преди 4 години

Протестът ще протече под наслов:Много крсдохме, съсипахме здравеопазването, но искаме още и ощр

1

Анонимен

преди 4 години

Медиците заслужават достойни заплати, много повече от депутатите-"родолюбци"!