89

Анонимен

преди 4 години

Червените феодали грабят като за последно същото е в Русия

88

Докато

преди 4 години

Доката не започнете да наричате с истинските им имена процесите в БГ, реализирани съзнателно през тези 30 г. България изчезва.Първо правило на пациента е да признае, че е болен, второ правилна диагноза.Нито признавате, че БГ е тежко болна, нито поставяте правилната диагноза, няма как да има адекватно лечение.Или прави партия - военните те подкрепят и режи тумора с метастазите, или БГ загива.БГ няма полезен ход, не може Данчо Кирилов да е министър, гавра с юристите, Гърневски, Андреев идр.

87

Радев

преди 4 години

Отворихме си пазарите за банани и тоалетна хартия, за да може чичко Ханс да получава 2000 хиляди евро заплата и да не е безработен.А чичко Иван работил 40 г. да взима 300 евро пенсия.Същият си като другите васали на ЕС и НАТО."Стратегически цели" - стратегическо заличаване на БГ народ.За 30 г. по един милион на всеки десет емигрираха, или починаха.НА товаму се вика етническо прочистване - по европейски.

86

Радев

преди 4 години

"тези положителни промени, след като постигнахме стратегически цели - членове на НАТО, ЕС"Не са положителни, а ОТРИЦАТЕЛНИ, едните ни съсипаха армията - най силната на Балканите, ракови заболявания уранови бомби САЩ. Другите ни съсипаха икономиката, важни стратегически отрасли - енергетика, летища, води, селско стопанство.Затворихме училища, болници, детски градини. Съсипано образование.Отвориха си пазарите,а в БГ и им ядем ***, за да не останат европейците гладни.

85

бах тоя преход

преди 4 години

30 години преход ......

84

Калеко Алеко

преди 4 години

Прав е радеФ, Прехода се оказа сложен, а Демокрацията отне толкова много на електората на Импексова ... и на беквокалистите и също ... !!!

83

Анонимен

преди 4 години

ЗА съжаление в България е пълно с пенсионери които получават -1200лв.пенсия и продължават да са на работа като ,че ли са незаменими и са все още на държавна хранилка-МВР,МО,депутати ,директори незнам си какви..........затова нашите деца ги няма за голямо съжаление..........

82

Анонимен

преди 4 години

Всички след 1989 година крадоха, разграбваха и рушаха безнаказано, няма училища, младежта избяга, няма ги заводите, няма ги пазарите, няма производство българско, работим на ишлеме с евтин робски труд. Това е България за съжаление. Дали ще се оправи , трудно в близките поне 10 - 20 години които и да дойде на власт.

81

Радев-празнодумец

преди 4 години

Радев е празнодумец храбър. Празни приказки, безмислени пожелания в комунистически стил другари дайте да дадем и след 3 години президенстване (празнодумстване) няма нищо полезно и смислено свършено от него за България. Вместо да вървим напред избрахме най-слаабият президент досега и се връщаме много назад към времената на бай-Тошо. Много жалко...

80

Анонимен

преди 4 години

Радев както винаги се изявява като говорител на руския посланик. Замълчи си, бе продажна антибългарска подлогоо.

79

Странджата

преди 4 години

До ПроСоТо. Нещо не ми се виждаш грамотен. Нито запетайки слагаш, нито си наясно с пълния ЧЛЕН.

78

Анонимен

преди 4 години

Думите са верни но народа е мноооого *** така че полза никаква.И още.Прехода за прости народи като българският е мисия НЕВЪЗМОЖНА!!***, по-***, ***..................ХА-ХА-ХА.

77

изнервен

преди 4 години

До ПросТоТо. Здрасти и тук. Хи-хи, ***.

76

муспи

преди 4 години

Понеже Прехода се провали, комунистите молят народа да го направят отново.

75

Анонимен

преди 4 години

Отговора на всички тези въпроси знае партията която тв издигна БСП (бившо БКП)! Те са отговорни за разрухата и изпуснатите възможностти на преходода - не че другите се справиха добре но все пак СДС и сие вкараха БГ в НАТО и ЕС така че успехите които цитира Президента дори не са на партията която го издигна - там са само провалите...

74

Анонимен

преди 4 години

комунист власт трудно пуска. изгониха народа само и само да е тяхното.

73

Равносметката

преди 4 години

В края на прехода, другарки и дрогаре, се оказа, че едри капиталисти са станАли все НАШИ ребята!

72

АНТИ

преди 4 години

За 1оо години,100 преврата.Но прехода,разказа ни играта.

71

Анонимен

преди 4 години

България е провалена страна. Изчезваща все едно е във война. Демографската катастрофа е факт. Най жалкото е че едните заминаха, други мизерстват, и други типично по български се бият в гърдите че те били добре в България. Че били кадърни. Проблема е общ на цялата нация, но за жалост българите не са. За какво ти служи да имаш хубава кола като я караш по разбити улици, да живееш в голям апартамент и да си с 10 аларми, да гледаш през рамо мизерията около теб, и да мислиш че не те засяга?

70

Анонимен

преди 4 години

Защо не станахме като другите ли? Заради манталитета на народа. Българина е индивидуалист, далавераджия. Бай *** описва манталитета на този народ. Политиците са част от народа и имат същото мислене. Българите нямат чувството на нация и на народ. Всеки спасява себе си. Пред блока е пълно с *** но той гледа вкъщи да му е хубаво. Не го интересува нищо друго ако не го засяга лично. Политиците са виновни за мизерията но те са само рефлекс на това което всъщност е българина.