28

Докс

преди 4 години

До АнонименКойто е роден в София и родителите са му родени в София, знае за какво става въпрос.

27

Писарев

преди 4 години

Дигитализация -това ли е най новото име на електронното Правителство /Общината/,което трябваше да стане преди пет-шест години ,според обещанията на ГЕРБ ? СЕГА ПАК ВИЖДАМЕ ,ЧЕ СЕ ГОВОРИ ЗА ВЪВЕЖДАНЕТО МУ ПРЕЗ НЯКАКВИ 4-5 ГОДИНИ НАПРЕД ! Ей , я се усмирете малко и не лъжете чак толкова избирателите си ! Истината е ,че не го искате това ,защото трябва да правите съкращения в администрациите ,а това е много опасно за поредните избори. Виждаме даже ,че и специален Зам. Кмет се предвижда.

26

анкета

преди 4 години

Има ли по-прости хора от софиянци,та си избират все нефелни люде за кметове на метрополията?1.Има(+)2.Няма(-)

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25 аз не знам колко са на държавна хранилка ама догодина пак ще им вдигат заплатите и от къде ще вземат парите....?

24

Анонимен

преди 4 години

Самоковското не можа повече от 6 месеца да махне тъпите перки от Графа, щяла сега да въвежда дигитализация. Първо, тая дигитализация, ако въобще я дочакаме, ще дойде към 2030 г. Второ, дрънкат се популистки глупости за объркване на раята, барем се привлекат гласуващи балами извън 200-те хиляди купени ***.

23

хихиихи

преди 4 години

До ДАВАЙ МАЯМайчето как ще гризне дръвцето и от 2 стола..опаааа..на земята!

22

мда мдааа

преди 4 години

До Анонимен 18Фандък, изоставате 20г след Европа и около 30г след САЩ.--------------------------------------------Шшшш алооо...кой срива 45 години една държава? Искаш да се мерим с държави които не са имали руски застой, ли? Абе, я си пий хапчетата и хранителните добавки в САЩ и не давай акъл!Аз съм в Италия от 35 години и далеч по-обективно гледам на подобренията в родната ми София!

21

артекс

преди 4 години

мижи мижи да те лъжем данче чичово фиданче. куче влачи рейс тра ля ля а така. браво. че има още строежчета, че има още небостъргачета, че има космодруми в гаражите, да се изстрелват неидентифицираните ицеглави обекти в орбита дерекно диван чепраз. хубаво ще ни е. хубаво ще ви и на вас мис кортофка.

20

мишо бирочето

преди 4 години

работети гуспожу, на вас на час ви плащат не на свършена работа. и вие така надоле по веригата.

19

13

преди 4 години

И тази изтреща. Поне от време на време да им разменят опорките, че стават за смях.

18

Презастрояване

преди 4 години

Като иска мандат г-жата да спре презастрояването на Младост, Изток, Дианабад и др квартали! Да спре възстановяването на зевята помти 29 години от края на възстановяването. Давността отдавна е минала! Да спре уникожаването на пазара в Младост1 и др обекти. Да се смени с-мата за детск. градини, които дават права на новите столичани, а тези дето поколения са плащали данъци в София са на опашката. Да се вкара родителита да са живяли поне 10г.

17

Анонимен

преди 4 години

Фандък, изоставате 20г след Европа и около 30г след САЩ. Ела ми на гости в Маями да ти покажа дигитализация и как се прави шофьорска книжка за 10 мин, плащам всичко и данъци онлайн и си гледам пенсията с едно натискане на битон ... САЩ от около 5г минаха само на дигитал, хартия тук там но много рядко

16

Анонимен

преди 4 години

това с големия ни ай ти сектор е заблуда...имаше един телерик и те се продадоха

15

Марая Гейбриъл

преди 4 години

е не така, аз съм по Цифровизацията на Дигитализацията!!

14

123

преди 4 години

ТА'а Па, улицата ни е "лунен" пейзаж... Осветление - йок. Близо до прословутия Бизнес парк. Да си Оди у Белчин баня!

13

123

преди 4 години

ТА'а Па, улицата ни е "лунен" пейзаж... Осветление - йок. Близо до прословутия Бизнес парк. Да си Оди у Белчин баня!

12

Иван

преди 4 години

Приказвате го по избори само такива и толкова, всяка година едно и съшо. Дори не знаете как се създава софтуер - просто някакви си думи са за вас, дето едни момчета пишат на клавиатурата, а ние трябва да им даваме заплати.

11

бай Стамат

преди 4 години

браво Данче!всичките услуги на общината трябва да станат електронни.само внимавайте на кого давате поръчките за софтуера, да не стане като с класацията за детските градини.

10

sofeto

преди 4 години

Аман от "стомашно-чревни" газове, а улиците на кварталите, мръсотията, паркирането, среднощните гонки, незаконното строителство, мързеливите и подкупни районни кметове и чиновници.... кога ще оправите?

9

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Браво Данче... - 53 процента...