13

Анонимен

преди 4 години

КАТ къде са? До Столюпиново трябва да има заграждения, танкове и 24 часа охрана от тази напаст.

12

Анонимен

преди 4 години

Колкото повече Джанго Мерита свършват,толкова по добре за народа!

11

Анонимен

преди 4 години

И сега половин година няма да има там стълб заради тоя ***. И типично по шведски не прехвърлил колата на свое име ... и като има нещо, притесняват предишния собственик ...

10

Анонимен

преди 4 години

Сигурно в Пловдив няма достатъчно полицаи за да сложат един денонощен пост на входа/изхода на Столипиново? Всяка трета кола да проверяват, градът видимо ще се подобри!Е , не е хранилка!

9

Питащ

преди 4 години

До Анонимен 7И аз това се питам, но май никой нормален човек не може да отговори на този логичен въпрос...

8

анонимен

преди 4 години

До този дето се чуди зачо съдят бащата - защото е дал колата си на неправоспособен. дали е пълнолетен или не - това няма отношение към неправосособността. Не се казва че няма да съдят и пикльото, който си е пълнолетен и виновен. Освен ако не се окаже че маугли е откраднал на тати БеНВето, дъртия си е виновен също

7

Анонимен

преди 4 години

турските драми са като вселената

6

Андро

преди 4 години

Естественият отбор е механизмът, чрез който еволюцията се извършва в популацията на даден организъм. Естественият отбор оказва влияние върху фенотипа (проявените качества на организма); организми с по-благоприятен фенотип имат по-голям шанс да оцелеят и дадат поколение, отколкото други с по-неблагоприятен фенотип.

5

Анонимен

преди 4 години

Някой може ли да ми обясни, зашо е повдигнато обвинение на бащата на пълнолетен човек? Да не би да има някакви доказателства, че именно бащата е наливал алкохол в гърлото на сина си и после го е накарал да катастрофира?Аз не схващам, та ако има някой дето знае, моля да ме "светне"!

4

Лудко

преди 4 години

Най-*** е, че и бащата няма книжка, но има кола!Не знам по кой закон може да се направи това. Май трябва да се продават или поне регистрират автомобили САМО на правоспособни шофьори!След като никой не е шофьор в семейството, тази кола дали има гражданска?Как мислите?

3

брях

преди 4 години

Невъзможно! Останали ли са му пари от социала и за да се напие?

2

Пламен

преди 4 години

100км/ч на тези пътища градски? Пък ние не вярваме на Джелял Касапина, за пътищата, заводите, просперитета. Ама то там в Южна България жънат успехи, там може да е така. Зелена бира да ви отвори за изборите, да му гласувате за партията отново!

1

Totenkopf

преди 4 години

Значи за водача без книжка няма обвинение, но за баща му има? Егати милиционерската логика.