24

Gost

преди 4 години

Явно ги махнаха от центъра и ги сложиха в младост, я по добре в Горубляне,че там обичат да си стачкуват.

23

Анонимен

преди 4 години

До *** народ!Ако детето ти реши да се боцка със спринцовка значи му липсва възпитание. *** после пак мрънкане същото дете като се държи като мутра и пребие даскал или се облича като компаньонка на която никнат клипове в сайтове за лица над 18+

22

Трол началник

преди 4 години

Тия блокове там са доста стари и са за събаряне, ако не се лъжа, с а от 60 - те години. Какво толкова там ще си е една Ърбан комунка в този район

21

Митьо

преди 4 години

Цветанов Ко ривеш, като купи там с на баба си и дядо си парите панелен к е н е ф не се ли фука пред приятелите как н а далавера си зел и колко е хубаво там в Младост? Що ривеш сега, дай другите да са виновни за необмислената ти инвестиция????

20

Анонимен

преди 4 години

До 17.Лесно ти е да говориш, нали живееш в друг кватал - Защо не направиш един приют за наркомани в хола у вас като си толкова хуманен?

19

Шенол

преди 4 години

Продадох си преди половин година двустайката в тия блокове. Верно са панелни, ама за 62 квадрата взех 70 000 евра. Новодомците се кефиха, все едно с а купили палат във френската Ривиера. Ха честито на печелившите, продължавайте да продавате на баба си нивите и да купувате " лукс в южни квартали" ....Аз се изместих в Банкя...да си стана пак селянче бухаха

18

Анонимен

преди 4 години

Младост ще определи бъдещия кмет на София. Като гледам столът на Фандъкова започва да се клати.

17

Цветане, стегни се

преди 4 години

Возя се всеки ден в транспорта, представи си, и понасям вонята на "трудовия народ", който уж не пипа наркотици, но по хигиенни навици с нищо не се различава от пациентите на центъра. Ако имаш чувствителността на теменужка, пиши на Илон Мъск да те включи в екипажите за еднопосочен полет до Марс. Кажи сега по-важното - кой е пострадал до днес от присъствието на тези хора в квартала?

16

Вън

преди 4 години

Добре де, тясно ли е полето около Враждебна примерно?!

15

До Цветан

преди 4 години

Какво се обясняваш бе, на никой не му пука за проблема ти, там му е мястото на този център, като сте много ербапи изкупете общинските площи около ваще коптори та тогава си стройте квото искате. Само мрънкачи. И да гето си е там, панелно и пълно с диви ***. Хвърчат *** през прозорците, иначе им пречели шишенцата по земята. Ай със здраве

14

Прост народ!

преди 4 години

До Стига глупостиИма, виж рано сутрин какво е положението или привечер и тогава говори.КОгато някой от Вас драскачи, си пуснедетето само там и не се притеснява за него, ще си говорим. Дали е детето Ви ще се почуствате добре детето Ви да се боцне на използвана спринцовка метната на детската площадка или метадонова бутилка?

13

Цветан

преди 4 години

До Много шумА возиш ли се в тролея с тях сутрин към 8:30 да видиш за каква смрад и мизерия говорим и как никой не сме да пристъпи до спирката?

12

Цветан

преди 4 години

До ГашоЕй, паляцо, мъкни си ги у вас ти наркомани. Типа на строителството не определя какви са жителите на даден квартал. Гето е ограничената ти проста тиква. Надявам се да попаднеш на наркозависим късно вечер и да си говорите голи един час.

11

Много шум

преди 4 години

Всеки ден съм в този блок 18 в "Младост 1", защото се грижа за болен. Никакви по-сериозни инциденти не е имало. Нищо различно от всеки друг квартал в София - навсякъде има употребявани спринцовки, отнесени в друг свят "тревопасни" или разбити мазета. Пак някаква групичка си избива комплексите за безпомощност в скапаната ни държавица чрез "борба" с несъществуващ проблем. Вярно е само за улицата покрай оградата на болницата - минават много коли и някой замаян кухоглавец може да пострада.

10

Гашо

преди 4 години

Тия там от панелките за по 1000 евра квадрата се мислят за Вип нещо или за по- важни. Сърбайте си попарата мишоци, да не сте се набутвали там. Младост си е гето, една идея под Люлин и Надежда.

9

Бай Иван

преди 4 години

В демократичните държави е така, нормално е, учим се от задокеанската империя ;) !!!

8

Протести?

преди 4 години

Политиците разбират само от едно нещо, страх. Вместо да ми седите по цял ден и нищо да не правите с протестиране. Взимате едни пушки, излизате и трепете отговорния за тая простотия и тук там някой наркоман. Ако политиците не ги е страх от народа ще има олигархия и тирания. Коленето му е майката.

7

Анонимен

преди 4 години

Да ви е честито младостчани - съсипаха ви хубавия кварталМале, това кога е било хубав квартал?

6

Стига глупости

преди 4 години

Това са хора които искат да се лекуват.Имало ли е до сега проблем с хората? До нас няма такъв център а мазета и коли се разбиват постоянно. Едва ли тези родители ще научат децата си на състрадание и доброта.

5

Бела линия

преди 4 години

Камелио, ти можеш ли да пишеш, ауто корект поне нямаш ли, като си неграмотна?! Сега последно основателно или неоснователно е преместването на клиниката, спри да ядеш букви и пунктоации, срамота е, да ви таковам и смотаната неграмотна медия. Вие също сте за метадон или по-добре стрихнин, гаси глупците!!!