175

Щ.Младши

преди 4 години

Прав е Заев- България трябва да прояви воля да спре крадците на Българска култура и да не им дава никакъв път към Европа,докато не напишат в своите учебници истината за помакедончването и не ни се извинят!

174

трайчо

преди 4 години

човека е много прав за промиването на мозъците, но от друга страна със съгласието си да се наричат славяни, което е ЛИНГВИСТИЧНО определение за народи ползващи кирилицата се съгласяват с българската си свързаност под някаква форма. Така че както и да го въртят и сучат братята ни с промити мозъци пак стигат до българския си корен. Да си българин е гордост и чест и трябва да ходим с високо вдигната глава и защитаваме нашата история, защото се опитват да ни я отнемат.

173

Анонимен

преди 4 години

Никакви отстъпки пред националните интереси , предатели недни гербави !!!!Макетата ви плюят , вие мислете , че дъжд ви вали !Сега е време да го забием 5 ката на макетата , макар че ще им го забием ако влезнат в ЕС защото това е МОР ! МОР ЗА ВСИЧКИ СТРАНИ ! МОР ЗА ВСИЧКИ НАРОДИ ! ЕС Е ГЕНОЦИД !

172

Анонимен

преди 4 години

До СлабиПолитиците слаби.Ти - силен.Селски *** с 600лв заплата.Ко ти дреме как ще им се казват на макледонците булевардите?

171

История

преди 4 години

Александър велики се жени за Персийка и от там нататък всико е вече умешено , не си познават собствената История македонците

170

Слаби

преди 4 години

Слаби политици, слаба държава. Гърците успяха да накарат, макетата да се откажат от античната история на древна Македония, смениха имената на стадиони, магистрали и летища, а простака Бойко освен да им разправя вицове и лафове, друга работа не върши. Колко държави обиколи Бойко, а ефект 0.

169

Анонимен

преди 4 години

до 185 чужденецМи "големите началници", международното положение и глобализЪмо го искат това от нашите и ха познай нашите ще се опънат ли ,или ще се наведат както винаги ?

168

то политиканс.ва

преди 4 години

Македония можеше да е ЮЗ към България!?Щом се "краде" БГ история е повече от ясно, че Тя е Бг. Това, че НякойСи направи мазало ...центъра на столицата на .... кой първи подаде ръка на "изгубените" макетаПреди НАТО Имаше Тато и Тито, а сега дупка.Нека си подадем ръка през бодливата тел, все пак не е Берлинската Стена.Бг обичат макетата.

167

Анонимен

преди 4 години

ако искат, македонците, да вземат цялата българска история.на бъдещите емигранти едва ли ще им дотрябва.там, където отиват, ще забравят и майчиния си език, та камо ли историята си.

166

Анонимен

преди 4 години

Не ни трябва змия в пазва!

165

Анонимен

преди 4 години

Добре, че са македонците да се опитаме да се самоуважаваме.Че чуждопоклонничеството в България добива чудовишни размери.

164

До Пирин

преди 4 години

....оляма диария ви е обхванала от срива на великобългарските ви имперски амбиции....Брат,не е това,просто знаем и сме убедени,чче БГ е от има-нема 1400г.,през хилядолетията е била под аварско,римско,татарско,турско,руско,но винаги се е възраждала; и винаги е имало разни ггниди,като тебе,иврикчии;нас утре няма да ни има, но БГ ще бъде...щом е преживяла 1000 и кусур години,ще преживее и мокрите сънища на такива като теб,сърбоман гнъсен.

163

Анонимен

преди 4 години

До МарияГ-жо, имате моите симпатии, но ще си позволя да ви корегирам. Не, честта на нацията не е в ръцете на политиците, а в НАШИ РЪЦЕ. Каквото и да решат, не биха посмели да го направят, ако на жълтите павета, а и където и да било в БГ, улиците почернеят от глави. Ако си седим дома, ругаещи пред ракийката и салатата, ще си правят каквото искат.

162

Анонимен

преди 4 години

Ситуацията с Черна гора и еврото наистина е интересна, препоръчвам ви да попрочетете.

161

Мария

преди 4 години

ПРОМИТИ МОЗЪЦИ, ВЯРА ИМ НЯМАМ НА ЧЕРНОТО БЯЛО КАЗВАТ.НА ГЪРЦИТЕ НЕ ПОСМЯХА ДА СЕ ОПЪНАТ НО РАЗЧИТАЙКИ НА САНТИМЕНТА НА НАРОДА НИ,ВЯРВАТ,ЧЕ НОМЕРА С ТОПКАТА ИМ ЩЕ МИНЕ!!.НЕДОПУСТИМО Е ДА ОТСТЪПИМ И ДА ПРЕДАДЕМ ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ ВНИМАВАЙТЕ ЧЕСТТА НА НАЦИЯТА Е ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ!

160

ссъъччуввссттввиияя

преди 4 години

До SHEFAБрат, не се мори, аз одеве написах ккалъп саппун и ме звездичкосаха на ккаллъп.Пиши с повторения на букквите и им еевиммаййката,ниеднаа, или казано друго яче КОЛИ ТЕ БУРА!

159

Анонимен

преди 4 години

До SHEFAне е мишка, а ПОГАНЕЦ, ниеден,неговата ...... сърбоманска.

158

До Пиринобща история

преди 4 години

Относно исторИята,пирине,има една балканска война,дека не я упомЕнуват,ТРЕТА балканска!След ИЗПЪЛНЕНИЕТО на ПРИСЪДАТА на Прелич,след 1928г. твоите кумири изпращат повече от 35хил.армия във Вардарско, която води воина с ВМРО-жежка,кървава,чак до 1934г.,когато е ИЗПЪЛНЕНА ПРИСЪДАТА над Караджорджевич,вероватно твой кумир,пирине.От що се отричаш,пирине,от майчиното си млеко дето са сукали дедите ти,.....безроднико,сърбоманино,безбожнико....Такива като тебе у Господ не верват,вашта.... еничарска.

157

Анонимен

преди 4 години

Споко, накрая пак ще им легнем, както винаги. Шкембе войвода много знае да се репчи, ама като опре до действия, е по-тих от мушица.

156

Анонимен

преди 4 години

Откриха ли вече ловния сезон на заевците. Че знам един много мазен, лоен и тлъст.