7

Анонимен

преди 4 години

значи ишиаса иска да "разкъса" Англия, ония со'росои'ди в ирландиите *** послушно, а бг народа дружно ръкопляска и после хленчи що сите го плюят, а поета беше казал дори че "не народ а ***". защо никой не реагира на безумните условия на ЕС???? само кухи тикви ли са останали в БГ

6

xe xe

преди 4 години

хе хе поне се видя каква хидра е ЕС, поставя условия на самата държава, все едно да ми поставя условия за кърджали например и така буквално да разкъсва териториално държавата, че и ако не съм съгласен да си стоя вечно с тях. Това ако беше при соца така да се разделяме с русия мани, мани, видя се колко е откачен ЕС, колко са кухи евро'г'ейците и колко е добре че отдавна не съм там, вече и редовните екскурзии в европа спрях, ходя вече само до Лондон, а ЕС да го духа с мат'ряла.

5

Анонимен

преди 4 години

И Зейфод Бийблброкс си ровеше в едната глава за да открие какво е скрил. Хайде да накараме ЕС да приеме той решение вместо нас, че ние не искаме да сме виновни.ЕС достатъчно ви чака. Като не знаете какво искате си е ваш проблем. На 29 март трябваше да сте напуснали, защото вие решихте така. Сега пак някой ви е виновен.

4

Анонимен

преди 4 години

Англетата винаги ИСКАТ! Така сме ги научили. Само бой ги оправя тези!

3

хъша

преди 4 години

това ли му е разбирането за преговори?да иска от противника да му се подложи удобно?

2

бай ганю

преди 4 години

клоуна си мисли че ЕС е длъжен да му осигурява брекзит по начин по който само бо-джо го устройва

1

Анонимен

преди 4 години

Терориристите oт ЕС спъвaт Брекзит зa дa се рaзпaдне Великoбритaния и мъкнaт джихaдисти в Европa.