83

Съвет

преди 4 години

До Чочо 84 Изчакай още малко. Господ ще ги накаже на изборите.

82

Чочо

преди 4 години

Дай из форумите думата на червенотиквеничковчетата и им гледай сеира -змии и гущери миазми и злъч недостойна за мислещи същества ( ако са такива) . Представила се е достойно и какво лошо има в това ?

81

Анонимен

преди 4 години

Тая бохча се взе много на сериозно...

80

Да се чете

преди 4 години

Изчерпателно-налапа накрайниците на цялата комисия , а задълбочено-демонстрира уменията си по прилагане на "дълбоко гърло" неща от които разбира.Остава да демонстрира и уменията си по "пулсиращ ***" за да е програмата пълна.И да се спази девиза-чрез проституция към евро интеграция.

79

Браво Мария !

преди 4 години

Достойно представяш България ! За разлика от недоразумения, като пенсионирания военен Радев ..........

78

Анонимен

преди 4 години

Изказването и на френски! Каква българка си та се срамиш да говориш на майчиния си език, който дори е официален за ЕС?

77

Анонимен

преди 4 години

Срам за България. Да си ходи на село, но и там я не искат.

76

Парламент

преди 4 години

Като гледам, той и Европейския парламент като Българския и който и да било друг. Само си говорят някакви неща в стил: "Някой, нещо трябва да направи." или "Дайте да дадем." и си ръкопляскат или се обиждат и се карат. А ние плащаме сметката. Скука. Защо тогава мразим нашите депутати? Тази дума депутат и дипломат отдавна се е лишила от достойнство в смисъл и значение.

75

Анонимен

преди 4 години

Тази е окончателно изчерпана! Да яха метлата и да ходи в дън горите брюкселски!

74

DEM

преди 4 години

"...за създаване на повече иновативни компании, за което според нея ще е нужно създаването на допълнителна евроструктура - Съвет за иновации..."WTF. Защо е необходимо да създаваш Съвет, който да стимулира създаване на повече иновативни компании? Какво означава иновативан компания? Някой в този Европарламент някога дали е работил в реалния сектор на икономиката, за да проумее основни пазарни принципи? Май не!

73

Русия

преди 4 години

То туй ""изчерпателно и задълбочено" там не е сложно като Дана Боцката у Ю Корея.Браво на Джендриел!

72

Анонимен

преди 4 години

Изчерпателно и задълбочено - по-скоро абсолютна словесна еквилибристика.

71

лоша работа

преди 4 години

По никакъв начин не мога да възприема тази женица сериозно. Особена порода е - има такива от всички политически партийки (вж. С.Станиш). Никога, ама никога през живота си не са създали нещо, а от студентската банка - все началници стават и то с разни специалности като някаква си администрации, глобализации и дрън-дрън .И това не е само у нас - има го навсякъде по света. Не е добре, никак не е добре за нас, за децата ни, за бъдещето на света.Високите постове са им самоцел - кофти!

70

Палмата е гърбава

преди 4 години

Даже Фандъкова има по-английски език, макар да знае само руски в самоковски диалект.таз лопа и клона и двата ореха тугедъ до пълното измълзяване на кокосовото мляко

69

Анонимен

преди 4 години

Перфектен продукт на конщнктурата и безсъдържателното високоплатено чиновничество. Нищоговорене ,но убедително и високопарно. Нищо по-различно от времето на соца.

68

Tolio

преди 4 години

До анонимен 84.Човешката злоба и завист нямат краи.Говорила е на Френски.

67

Анонимен

преди 4 години

Как са и разбрали нещо с този нейният английски

66

Анонимен

преди 4 години

Избираш десни - печелят посолствата губиш ти!Как ни изпревари Румъния, там избират леви и соросоиднатааа им прокуратура ги следи под лупа. Както Иванчева. Но румънския народ е мъдър и пак избира леви защото избере ли десни кво става - ими безнаказаност и корупция като при ГЕРБ и използване на прокуратурата и МВР за разправа с опозицията.

65

Анонимен

преди 4 години

Дълбoкo се е изчерпaлa.

64

Анонимен

преди 4 години

БРАВО ГАБРИЕЛ! ДОСТОЙНА БЪЛГАРКА!