6

Анонимен

преди 4 години

Със сигурност инцидент поради неспазване на пороцедурите за безопасност при работа в затворени пространства:оценка на риска,план за работа, непрекъснато вентилиране, проверка за газове с газанализатор, инструктаж. Чак след това разрешение за работа, подписано от отговарящия и изпълнителите . Присъствие на трети наблюдаващ и подсигуряващ човек. Наличие на предпазни средства: персонални газови детектори, авариен дихателен апарат за бързо напускане. Ако това не е направено, някой здраво е загазил.

5

Анонимен

преди 4 години

Написалият тези редове знаели колко теца са в Марица Изток. За кой тец става въпрос. Или за пишещият всички тецове са Марица Изток и готово. Така ако пишеха по времето на бай Тошо щяха да летят като соколи.

4

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВ американските централи правилата за безопасност са драконовси! В бългалските-по български-куче влачи рейс!

3

Анонимен

преди 4 години

Няма ТЕЦ Марица Изток!Има ТЕЦ 1-бившата Първа комсомолска или Брикел-на Ковачки.Има ТЕЦ 2- държавен.Има Ей ЕС-американски.Има ТЕЦ 3 Контур Глобал-ТЕЦ 3-американски!За кой от четирите става въпрос?

2

Анонимен

преди 4 години

Откровено се пренебрегват правилата за безопасна работа. Отсъства контрол. Инспекцията по труда спи.

1

Хасан от Разград

преди 4 години

А бре това вече да не е краят на България? Всичко гори, всичко се чипи, всичко отива в ада.Бойко това ли ти е икономиката която съществува в България. Боже Боже... АЛЛАХ у ЕКБЕР!!!