8

Анонимен

преди 4 години

Ало... , много се изхвърляш вре . Аз съм от 20 години в Атина, 5/6 месеца сезон не съм видял, той замина на 9/10 :) . Я се успокой малко псевти...

7

Анонимен

преди 4 години

В Гърция сезонът е по 9-10 месеца и всичко е чисто, спокойно и уредено.А не като в територията на Мутрите, Пра сетата и овцете, където гледат само да те ощавят и всичко е потънало в мръсотия, фекалии и лай на.

6

Див

преди 4 години

Без спасители е най-добре!

5

Анонимен

преди 4 години

В момента температурата на водата е 22 градуса - колкото в края на юни. Идеално е за къпане. По океанските курорти в Португалия, Франция и Испания тази температура не я достигат и през август. Хората се къпят на 17-18 градуса.

4

Анонимен

преди 4 години

Слънчев Бетон, а не бряг

3

Слънчарски

преди 4 години

На 23-ти минах по целия плаж в Сл. Бряг и имаше доста спасители, но го раздаваха празнично вече - бяха се събрали по 4-5 човека и ядяха и пиеха. Имаше и тук-там по някой който си стоеше на вишката, но като цяло имаше места по 300-400 метра без спасител. А си имаше бурно море.

2

...

преди 4 години

България и море септемви и октомври месец! Може, но ако има некви топли минерални извори! Инак или гърция или турция! Където дори края на октомври водата е топла и става за плаж! Та така! В БГ след 5-6 септември водата е студена и особено ако ду,,ха ветер не става за плаж!

1

преял гербераст

преди 4 години

Дреме ми аз пък отивам да презимувам в Пунта Кана и Ибиса!