85

времето ще покаже

преди 4 години

китай обучават свои кадри и се стремят да изграждет свои технологи но това не става за един ден а сащ превлякоха със пари учени от цял свят е това е просто и ясно . който уме е го прави по свой начин. важното е да има развитие.

84

!!!!!

преди 4 години

Ще спечели Елизабет Уорън!

83

!!!!!

преди 4 години

До 81Занаят се краде!

82

Анонимен

преди 4 години

До 63Всеки българин имал роднини в сащ? Де ги измисляш тия глупости?

81

gf hf mf :>

преди 4 години

До Жоро,Тръмп няма да е вечен и не се знае кого ще изберат след него, и каква политика спрямо Китай ще наложи или ще продължи да налага САЩ.До 2049 Китай отдавна ще е ликвидирана бедността в страната си. САЩ и ЕС не могат да го удържат вече, защото Китай разположат с почти всички необходими технологии и в много области е и се стреми да е първа в света. Очаква се да се изравни и в военно отношение със САЩ и Русия. Просто изтърваха Китай. :)

80

Жоро

преди 4 години

До така като гледам 78 Китай е това,което е днес само и единствено заради това,че САЩ не ги биха през крадливите пръсти 30год.Краденето на технологии продължава и днес,та затова жълтите се отметнаха от договора,който беше 90% готов за подпис от Д.Трамп.Без великата кражба от САЩ и без търговията с нас,китайците щяха все още да живеят в средновековието.Не може да има соц.(комунизъм) и просперитет.Двете неща са противоположни в зародиша си.

79

Жоро

преди 4 години

До така като гледам 79 Гледаш,ама си си забравил очилата,та явно нищо не виждаш.Гледаш през крив макарон.

78

така като гледам

преди 4 години

САЩ на практика нямат икономика - разчитат на износ на валута, търговия с оръжие, петрол и наркотици и налагане на тяхната политическа система, която незнайно защо наричат демокрация. Въздух под налягане - боцни го и ще се спука :))

77

така като гледам

преди 4 години

До Анонимен77САЩ вече не са най-мощната икономика в света :) Централното планиране е голяма сила и благодарение на него Китай изпревари САЩ в икономическо отношение, а до 10 години ще бъде и първа военна сила!

76

Анонимен

преди 4 години

Китай са икономика изградена върху даване на услуги на развитите държави. Колкото и да се напъват трудно ще минат САЩ без здрави инвестиции, защото пряко зависят от САЩ. Тръмп щрака с пръсти и прехвърля производството в Индия, която е основен конкурент на Китай, само с тези думи Китайците му клякат. Живейте във фантазия щом искате, но фактът е че САЩ все още са най-мощната икономика и ще бъдат занапред. *** да си гледа своята локва.

75

Анонимен

преди 4 години

Китай е наша , така казват в Русия. Китай е твърдо стъпила на нашата територия. Сега Русия е също с по голяма територия!!!!!!

74

Така е ..

преди 4 години

Китай трябва да са на ясно , че ще се развиват толкова , колкото им позволи САЩ.Не са рекли , не са ги сринали.

73

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Си е нашият Велик Лидер, ИзТреПерКел лично от него си получава заповедите!!

72

Анонимен

преди 4 години

Китай копира Хитлер и национал-социализма. Със сигурност ще успеят! Желая им успех! Скромни и работливи хора!

71

До 46

преди 4 години

Тая армия какво ще яде? А защо трябва да се праща войска да се занимава с нея? Пускайте бомбите и 5 милиарда да беше, нищо няма да е.

70

Анонимен

преди 4 години

НА ВСИЧКИ ГЛУПАВИ КОМУНИСТИ ИМ ПРЕЧИ САЩ.

69

Факт

преди 4 години

До АнонименБандата на Лукановците наистина е в основата на българската разруха,но да не забравяме,че почти ВСИЧКИ български политици са тясно свързани с нея,а зелена светлина и даде още в самото начало Западът,пращайки Ран и Ът за инструктаж.Впрочем,Тянънмън(1989) бе мероприятие именно на китайските Лукановци,предлагащи слугинаж на Запада в замяна на недосегаемост-това,което стана в БГ.

68

Ха-ха

преди 4 години

Да не би Светът априори да е на САЩ???Ако искат да запазят статуса си,американците ще трябва да се научат сами да изкарват хляба си,а не да грабят останалите!Абсолютен факт-Америка произвежда само 2/3 от потреблението си,останалото присвоява чрез долара и др. механизми.Впрочем с многополюсния свят ще трябва да се съобрази и Китай.

67

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 73България стана 7 милиона благодарение на полуруския гражданин луканов и Жан Виденов.помним бляддче.

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 71Американците умират от глад и живеят с купони.А русофилските отпа дъци си пращат децата в САЩ.Що така?