10

Анонимен

преди 4 години

Защо пишете като нямате достоверна информация, никой не е застрахован да попадне в такава ситуация... жалко за човека, но и на велосипед си участник в движението и има правила, които да се спазват... Както всички знаем много хора си позволяват без каквито и да било светлини, жилетки и каски, че дори и пияни да се движат по улиците, а в такъв случай е трудно забележим и когато го видиш-може да бъде късно, независимо от опита като шофьор!

9

Анонимен

преди 4 години

Аз живея там и знам какво е станало. Познавам тези хора и знам що за стока са. Истината боли но е факт.

8

ояляй

преди 4 години

До Анонимен: Хайде като не сте били там да не философствате кой какъв е. :) В случая не е имало никаква гонка :) Лека вечер!

7

Анонимен

преди 4 години

Здравейте, причината за смъртта на този човек е гонка между двама 19 годишни "хлапакци", който преде точно 3 месеца взеха книжка. Познавам загиналия човек и извършителите на това престъпление. Ще е много жалко ако се измъкнат безнаказано.

6

Каракочев

преди 4 години

До ГАДОРЯНЖалко за велосипедиста. Но като караш в 9 часа вечерта без светлини и срещу движението, обикновено така се получава.

5

Анонимен

преди 4 години

Тъпо е сега шофьора да страда заради пишман велосипедист. Кой знае на колко ракии е бил и как е криволичил в тъмното по пътя.

4

Анонимен

преди 4 години

С тротинетките ще бъде същото.

3

Жалко за човека...

преди 4 години

...вечна му памет!Хора, внимавайте на пътя! И когато сте в кола, и когато сте на велосипед, и като пешеходци! Да се пазим взаимно, за да се случват все по-малко такива трагедии!

2

Анонимен

преди 4 години

Те тия от равно поле с колелета идват до София. Движат се в посока на движението без да имат видимост зад тях. Малко като кривне в това наситено движение и е влязъл под колелата на някой автомобил.

1

Анонимен

преди 4 години

Вероятна внезапна смърт на 60-годишния велосипедист зад кормилото.