36

Анонимен

преди 4 години

"Та кое му е комунистическото на това." Ще ти кажа: работниците си имат всички социалистически придобивки + серизни заплати: 1) липса на безработица; 2) безплатно медицинско обслужване (ако не можеш да си позволиш платено); 3) столови с евтина храна; 4) безплатни банкети, екскурзии и всякакви такива от времето на Соца; 4) Партиен контрол срещу потенциалните безобразия на Олигархията и много подобни

35

Свободен българин

преди 4 години

До Факт31 - Нищо вярно. Говориш....

34

Енгелс

преди 4 години

Най-вече благодарение на политиката на централно планиране Китай се превърна в най-развитата държава в света!

33

Ха,ха,ха

преди 4 години

На тия от Хонконг нещо не им хареса китайската "демокрация".

32

Анонимен

преди 4 години

Koнтролиран от партията(нека да се нарича комунистическа) капитализъм и свързаното с това брутално социално разделение. Едни имат милиарди, като най-често са свързани или директно членове на партията. Дават се милиони за показен и просташки лукс. Други работят по 6 дни в седмицата по 10 и повече часа и живеят в общежития. За щастие вече има и средна класа. Та кое му е комунистическото на това. Частна собствено, разделение на имащи и нямащи...Само името на партията остава и държавния контрол

31

Факт

преди 4 години

Даааа, днес китайците получават по 2 шепи ориз на седмица ! Преди получаваха по една шепа. Напред към комунизма ! Всички комунисти в Китай са милионери и милиардери !!! И нашите комунисти искат като тях ! А милиард и половина китайци (некомунисти) дъвчат двете шепи ориз ката ден !

30

бай ганю

преди 4 години

да им е честит капитализма който те сами наричат комунизъми северна корея е комунистическа но без да я погали ръката на капитализма няма как никоя страна да просперира

29

-

преди 4 години

Китай е на 5000 години...Какъв комунизъм- това е 1% от историята му... Просто те си имат път и той е естествен за този народ и си вървят по него и много повече е тяхното, оригиналното отколкото идеологическото и привнесеното.

28

Анонимен

преди 4 години

Тия са толкова комунисти колкото ББ е интелектуалец.

27

Онзи

преди 4 години

Само тези, които са били в Китай, знаят колко развита е странта им. Отиваш там(или в Сингапур) и виждаш Държава развита с векове напред.

26

Русия

преди 4 години

Комунистите направиха от Китай най-развитата държава в света.

25

bobov

преди 4 години

Китайските другари знаят какво да направят за окончателна победа на комунизма в цял свят.Да живее Червен Китай флагман на Световното Комунистическо Движение което ще спаси света!

24

Анонимен

преди 4 години

Обожавам кита , обожавам красивите китайки и мразя софия

23

Анонимен

преди 4 години

Дън Сяопин направи Китай това, което е в момента. Умен човек е бил явно.

22

Анонимен

преди 4 години

И ся ко? Комунизъма нали не работеше?

21

Анонимен

преди 4 години

Все едно Работническо дело възторжено хвали велокиаят СССР. Ужасно е другари. Ужасна статия, в която 100 пъти обясняват как Мао едва ли не бил добър и мног о помогнал. Неомарксистите незнайно защо наречени либерали съвсем за канарчета ни взеха с тези платени пропагандни статии. Гнусно е!!

20

Анонимен

преди 4 години

Аз съм един от малкото все още убедени, че комунистическата идея и предишното общество е стъпка в развитието на човечеството, което за съжаление бе продадено от синовете на номенклатурата в СССР за да заграбят милиарди и да си живуркат.Мога определено да твърдя, че Китайската Комунистическа Партия няма нищо общо с това, което смятахме, че е комунизъм. Това си е една диктатура в кооперация с олигарсите от САЩ

19

От Студентски Град

преди 4 години

Поздрави и от нас. Наздраве

18

Деса от Люлин

преди 4 години

Поздрав с Кати "Пеперуда" за всички оплезили езиците

17

Рачо Комбито

преди 4 години

Арсенал и Юнитед само преди няколко години беше зрелищен мач. Мачкай Бербо. Наздраве за компанията от Айтос и Ицо икаруса.