12

...

преди 4 години

Епа уолстриит и краварите като цяло ги интересуват единствено и само парите и ресурсите и властта! Това хора това животи това разни човешки същества и съдбите им, тия работи те за тех не съществуват! Дуго по тоя въпрос няма и не може да се каже!

11

SS

преди 4 години

До питащият за скулптурата. Чети стария завет и специално частта когато Мойсей отива в планината да получи 10-те Божи заповеди, а еврейте в това време си отливат идол от злато-златния телец.

10

Анонимен

преди 4 години

Шефът на Кошлука в ТВ Альфа направи поредния режисиран ЦИРКСъбуди се, Народе!!!!Управляват те едни и същи мутри!

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Може кошлучето да е гласувало за тоя.Нали му беше шеф на частната ТВ?Сега връща жеста и кани бившия си началник в Референдум..А после Добрина да се чуди и мае що станало така!Ами става, моме - питай ШЕФА си!!!

8

Анонимен

преди 4 години

Аз друго искам да питам /питал съм и друг път но няма компетентни да ми отговорят/ -Защо пред борсите по света /а и у нас / има все този рогат *** като скулптора а не примерно пИпИруда или катеричка ?!

7

бай ганю

преди 4 години

колкото и добре да се развива една икономика ако в съответната страна няма върховенство на закона и осъвременено функциониращи инситуции то няма как народните маси да се облагодетелстват от високо качество на живот.да в системата ще циркулират много кинти но кой ще е този или тези които ще се възползват най добре от това? естественно че тези който нямат корупционите практики при авторитарните режими за нищо а мнозинството не успява да създаде доминираща средна класа като признак за благополу

6

Анонимен

преди 4 години

и кои са тия икономики управлявани от диктатори които много се развивали?неква умряла африканска държава на която направили месечната заплата от 10 долара на 20 долара та това са 100% ! Леле какъв възход. Има една игра със цифрите въпреки че са точни числа могат да бъдат представяни в анализ като нещо огромно или нещо незначително.Например в Бг -ето изхарчихме 2 милиарда за оръжие.Яката сума нали?:И кво купиха?Самолети които на различни военни симулации на бойно действие ги унищожават за 5мин.

5

Анонимен

преди 4 години

До АугустоЗатваряш борста, затваряш банките, бесиш всички адвокати, закриваш медиите и след точно за 3 месец, ще върнеш феодализма.

4

Аугусто

преди 4 години

Проблемът е лесем. Затварям борсата и да ми се радват тогава;))))

3

Анонимен

преди 4 години

Диктаторът Бойко като купи още няколко Ф-16 на десеторни цени, ще стане най-любимия злодей на търгашите от Уолстрийт.

2

колапс

преди 4 години

ЖАНДАРМЕРИЯ В БНТ

1

Анонимен

преди 4 години

Деньги не пахнут!На Уолстрийт добре знаят този отвратителен принцип...