25

Анонимен

преди 4 години

Нека им е честито ако минат към Рукия. Самите те ще се усетят и нама да го искат.

24

Всяка

преди 4 години

проява на добро отношение към Северна Македония, се тълкува от там като слабост и глупост!

23

Mitaka

преди 4 години

Много деликатна и сложна тема. Историята е важна.Да пишат в учебниците, че Гоце Делчев е българин и служител на българските тайни служби. Да той се е борил за независима Македония от Османската империя, защото според него не е било възможно Македония да стане част от България тогава.В същото време в наш интерес е, Македония час по-скоро да е част от ЕС. За всеки е по-добре да има богати съседи, а не бедни.Рискът е ако са в ЕС да не станат троянски кон на Русия и Сърбия при взимане на решения.

22

Историк

преди 4 години

До АнонименСърбите са вече в миманса, никой не им вярва вече, дори руснаците.Айде да не говоря за всички сърби, все пак има и свестни.Тяхната политика, винаги е била анти българска, голям комплекс имат от нас.

21

До 13

преди 4 години

Скапан българомразец! Стой си при ***, не пиши по българските форуми, нямаш масто при нас. България си е избрала път и си върви уверено по него, колкото и такива *** като тебе да лаят. Завист те тресе, защото България е свободна държава, тя сама си решава какво да прави, кого да подкрепи или не. На такива като тебе само прът, на зло псе зъл прът!!!

20

До номер 4

преди 4 години

Скрий се някъде при тях, като си толкова умен. Българското праввителство прави каквото може според международните договори. Какво искаш, война ли да обявим на Северна Македония заради Гоце Делчев? Нека ги приемат в Европа, по-добре така отколкото в Азия. Ако имаме за съсед европейска държава, ние печелим. Ще бъдат принудени да се съобразяват с границите. Това вече е нещо добро. А този въпрос за българския език само Господ може да го реши. Никой човек не би могъл.

19

Анонимен

преди 4 години

Лъжaтa зa Мaкедония трябвa дa се рaзбере един път и зaвинaги или дa признaвaт, че сa бългaри или дa си хoдят в Сърбия.

18

Анонимен

преди 4 години

Румънците признаха обща история с нас. Какво още се дърпаме, ами не го доразвием!

17

Анонимен

преди 4 години

Зaйкo Бaйкo е никoй, тoй е избрaн зa някoй в държaвaтa Мaкедoния, тaкaвa държaвa вече не съществувa. Кaжете ми един нaрoд детo имa бългaрoфили, сaмo в Русия имa тaкивa, всички други ни смятaт зa oлигoфpени и утaйки.

16

Анонимен

преди 4 години

Северна Македония не може да се ориентира към Русия и Сърбия, защото е многонационална държава с поне 25% албанци, 12% сърби, бошняци, черногорци, турци и всякакви. Там няма само българи. Освен това по конституция, тя е временно образувание, което трябва да се прикачи към една нова Югославия, веднага когато тя се създаде. Това е гласувано на РЕФЕРЕНДУМ. Нова Югославия там, може да се създаде единствено със Сърбия и Албания. Това ще се случи след 10-15г. Ние нямаме работа там!

15

До 13

преди 4 години

Млъквай фес . Мразиш БГ ама не заменяш Българското тескере с турско ***

14

До 13

преди 4 години

А пък вас всички ви обичат Скапан ***

13

Анонимен

преди 4 години

Дядото на Груевски беше Груюс, а дядото на Заев беше Зайевич. Какво повече искате. Всяка наша подкрепа там е политическа грешка и се посреща с презрение. Всеки кьотек, с уважение. Не можеш да тръгнеш против дядо си и баща си, освен ако знаеш, че те чака кютек!

12

Анонимен

преди 4 години

Makedonzi garzi ne mogat da mirischat balgarite a nie im palnim guschite po kurortite i turzite ni mrasat bg e hubava darjava no naroda e kalpav predateli sloba savis donosi po kalpav nantalitet ot bg njama

11

Loyko

преди 4 години

Когато покажат дебата на живо между македонските и българските историци,тогава нека всеки прецени кой какви аргументи и факти представя и сам си направи изводите кой лъже. Пропагандата нека е оставим на платените лъжци псевдо историци.Незнам колко станаха професори и академици основно с лъжи...но, не са малко в България.

10

Ф

преди 4 години

Заю Заев е пич

9

Анонимен

преди 4 години

Защо Заев трябва да е пробългарски настроен?Длъжен ли е? Матанов говори глупости, гърците си били изиграли картите правилно... Гърците там изобщо нямат полезен ход, македонците най-мразят гърчолята. Нас не ни мразят, имат ни за ***.

8

трайчо

преди 4 години

лично премиера трябва да излезе с изявление, че ако Македония не ражоти и не признае българските си корени няма да получи покана за ЕС, ако ще и към централно-африканските държави да се преориентира след това "Северна Македония". Досега каквото сме поискали сме дали на всеки, но историята си не можем да дадем. Поне малко достойнство тези управници трябва да имат.

7

До 5

преди 4 години

Нищо долнопробно не са изиграли Българските политици.Действаха правилно и точно като подържаха Македония .Нямаха друга алтернатива трябваше да опитат .Македонците или по точно Заев с лукави номера и изявления се опита да преспи Борисов и Българите.Но явно си е направил сметката без кръчмаря.

6

Анонимен

преди 4 години

Това говори много за нивото на българската дипломация. Гърците си изиграха картите, а ние пак сме преметнати