25

Българин

преди 4 години

Браво на сърбите! Как народ колкото българският /около 7 млн./ са световна сила във волейбола, във водната топка, в баскетбола, в хандбала, във футбола и т.н.? Какво им ДНК-то по-различно от българското? Какви са треньорите им" Каква е организацията на спортната им дейност, на работата на треньорите? Как във всеки спорт сърбите играят с хъс, с желание, сплотено отговорна пред народа си... и т.н.

24

Дарий І

преди 4 години

Ние Българите не сме по-слаби, само не сме единни и няма държавна политика в спорта! 50-60г. сме ги учили сърбите на волейбол и баскетбол. В момента нашият мъжки отбор не е по-слаб, просто се карат по между си кой е 1? Видя се как отнесохме бразилия 3 гейма! Завист и злоба.....Това сме и нямаме успехи.Сори....

23

Анонимен

преди 4 години

имат голям непобедим дух .аз те обичам сърбия.да пеят и българите но няма кой всички са на гурбет

22

Панталей Партизанина

преди 4 години

Сърбите са с висок колективен дух също както всички членове на БСП! Може да се каже че БСП е като голям отбор по волейбол с мъдър председател (треньор) който ги води чрез съкрушителни изборни победи към качествен социализъм! Както Сърбия би Словения, така и БСП бие Герб! Победа!

21

аз

преди 4 години

Браво Сърбия,

20

Анонимен

преди 4 години

Утре - другиден като се отцепи Войводина ще ги видим какво ще ги пеят.

19

Анонимен

преди 4 години

Те винаги са били силни в колективните спортове. Явно при тях наистина държат на този спорт. В наЩа федерация е важно да топлим столовете и надника да върви.

18

До 14

преди 4 години

Кво ме бърка колко ми излиза плескавицата . Мога да си го позволя!!!! Ти като не можеш ...... Овкусявай си каймата сам!

17

Ангел

преди 4 години

Сърбия доказа,че можеш да имаш завидно самочувствие и да държиш здраво на националния си интерес без да са богата и голяма държава .А ние защо не можем ?!?!

16

Ето

преди 4 години

Браво на сърбите. Колективния дух решава всичко. 47806

15

Анонимен

преди 4 години

Ами ти си прескачай границата за плескавици и ощипци.Като те мързи да си купиш месо,да си го смелеш и овкусиш сам.После,защо сърбите ни се подиграват.Заради такива като теб.Те имат достойнство и самочувствие.Умеят да си рекламират стоката и такива като теб,*** ги гледат с отворена уста и им се възхищават на посредствените неща.Балканска чалгаризация.

14

Анонимен

преди 4 години

Само много прости хора ходят до Сърбия за едното ядене. С висенето по границите и бензина, плескавиците излизат тройни. И между другото не са сръбски, а са от Западните покрайнини.

13

До 1

преди 4 години

До Гадни сръбчетаГадни, гадни.... ама прескачаме границата да набимаме плескавици, че са по-евтини и вкусни.... нека им е гадно

12

Анонимен

преди 4 години

Сърбите са железни.Нашите да вземат пример от тях за мъжество и мотивация.А Пранди да си стяга багажа и да си заминава за Италия.Аман от чужди "специалисти".

11

Буревестников 2

преди 4 години

.... Не знам да се смея ли ... Или да плача ... че с тия двата отбора плюс Франция и домакина на Олимпийската квалификация - Германия ще трябва да "спорим" за една виза за Токио ! .. Лично мое мнение - Няма да можем да минем още предварителната група от 4 отбора ! .. Дори при жените , начело с Ванката :) имаме повече шансове отколкото с тези БЕЗХАРАКТЕРНИ И СЛАБИ ПСИХИЧЕСКИ "НАЦИОНАЛИ" в мъжкото направление .. Само като видя наведените глави на "капитана" Йосифов и Пенчев и омърлушения Сеганов !

10

накратко

преди 4 години

Сърбите са световни родолюбци, пък ние - баш световните нихилисти. От паисиево време още. И продължаваме да се закопаваме.

9

Буревестников

преди 4 години

Честито на Сърбите !!! ... За пореден път доказаха , че са една от водещите ДЪРЖАВИ във почти всички КОЛЕКТИВНИ СПОРТОВЕ !!! ..... И в мъжкото , и в дамското направление! ... Разцепиха ги ... Бомбадираха ги с "приятелски бомби" ... И пак се надигнаха и започнаха да мачкат здраво !!!!! .... Колкото и това да е "НЕприятно" за Западна Европа ! :) ;) :) ... Само като се замисля , че с тях ... Словения... Франция ... Холандия... Германия... трябва да играем Олимпийска квалификация за ... ЕДНО МЯСТО!

8

Анонимен

преди 4 години

Браво на сърбите и сръбкините.Потвърдиха че са царе на колективните спортове,винаги е било така.Волейбол,баскет,водна топка,хандбал,футбол-във всичко са добри.А *** няма никакъв колективен дух и психика-затова успехи през крив макарон!Нямаме и бази и методика вече

7

Анонимен

преди 4 години

Идилец и србин на снимка да видиш трябва да им удариш шамар, дрохарю Асад

6

Асад

преди 4 години

До 1 Не завиждай ***, ти като си у калта не значи че и съседът ти е на същото положение.../говоря буквално/...