20

СРАМОТА

преди 4 години

Пловдив е ЦЕНТЪРА НА ВСИЧКИ АГРО-асоциации, включително ОТРОВИ И ПРЕПАРАТИ за растителна защита.

19

До Туземец

преди 4 години

Сладур/ка, развесели ме :)

18

българин

преди 4 години

В Пловдив антифриз не продават , ли...?!

17

туземец

преди 4 години

Предното е реплика до "емигрант".

16

туземец

преди 4 години

Не можем да го решим, щото работоспособните, граждански активните избягахте и сега в България гласуват 1млн. мъртви души, 1 млн. "роми" и турци, 0.5 калинки, и 0.5 милион потенциални жертви на телефонни и политически измамници.

15

wtf

преди 4 години

страната на по.ми.ярите и чантите диагоналки, ха,ха!

14

емигрант до 5

преди 4 години

какви чинии бе, ***? 21 век сме!

13

аа

преди 4 години

глутници агресивни кучета се лекуват с тояга, ефекта е страшен. На село няма такива дзверове, защото там летят всякакви работи, камъни дъервета, тухли, все такива едни неща и кучетата са спокойни и хората спокойни. Но в градо сте политкоректни - не може. е като не може ще ве апат.

12

Анонимен

преди 4 години

То не е проблемът само в Пловдив. В цяла Пловдивска област има същият проблем!

11

Ceci_

преди 4 години

Интересно десетки хиляди домашни и диви *** бяза избити заради болест която не се предава на хора, за сметка на това *** потенциални преносители на бяс бълхи *** тении се разхождат и *** по детските площадки, защото в БГ псетата са по-важни от хората

10

Анонимен

преди 4 години

Абе хващаш го и най-хуманно му биеш инжекцията с която то просто заспива в един прекрасен сън. Те хората в Холандия, която се счита за напреднала страна, умъртвяват хора по този начин, а камо ли за някакви мърляви кучета, които често дори най-вероятно мразят живота си.

9

Ceci_

преди 4 години

Ако са кастрирани - няма проблеми. Това хапене, бълхи, тении не заслужава внимание, виж ако не са кастрирани - лошо

8

Анонимен

преди 4 години

Абе вярно, защо не виждаме по улиците бездомни гъски, патици, лебеди (като в парковете в нормалните държави), защо няма дори катерички, защо няма биволи, лисици, крави, козички? Ахахаха... Аз знам защо няма, знам и рисковете и плюсове и минуси, обаче хората не ги знаят. Просто вече ме избива на ирония и сарказъм с вашите кучкарски простотии...

7

Анонимен

преди 4 години

На вниманието. Винаги когато властта иска да крие нещо се появява глутница кучета.----Това само доказва, че наистина има проблем с кучетата.

6

Анонимен

преди 4 години

Хайде стига вече с тия кучета и защитници на животните. И аз обичам животни, милички са ми, обаче всяко нещо трябва да си има граници. Не може всяка детска площадка да е пълна с кучешки изпpaжнения, децата да хващат тения, бълxи и кърлежи. И да ни нападат бездомни глутници озверели псeта. Недопустимо е! То и говeдата и кози и овци и прaceта са животни, обаче ги умъртвяваме по разни причини. И за кучетата има БЕЗБРОЙ причини да бъдат умъртвени, но защо се чака до най-лошото???

5

Анонимен

преди 4 години

До емигрантА ти реши ли си проблема с миенето на чинии?

4

Поредното отклонение

преди 4 години

На вниманието. Винаги когато властта иска да крие нещо се появява глутница кучета.

3

sdf

преди 4 години

Какъв кучкарник, бе брат? Пари нЕма. Какви закони за животни? То ние не можем се оправим - та животните ли ще оправяме? Виждам, че всички са взели нещата във свои ръце и като Хитлер - ходят и изтребват. Не е това начина. Тези трупове и бившите им собственици трябва да понесат отговорност! ТАКАВА НЯМА тук. Нито за животно, нито за човек. За пореден път ВИ го казвам - една държава се съди по това как се отнася с животните в нея. Ей та на.

2

емигрант

преди 4 години

как пък толкова години не можахте да решите тоя проблем !!??бг мизерия.....

1

Анонимен

преди 4 години

Аз незнам глобен стопанин на куче който е изхвърлил кучето си в България. Трябва ако един стопанин иска вече да няма куче да го даде на друг човек или на кучкарник.