21

Гроздар

преди 4 години

Един Велик макроикономист уби българското вино като раздели суровината от избите.Сега се връща нормалното и на тези които само събираха подарената им парса е мъчно.

20

Дърта ЧанДа

преди 4 години

Преди десетина години, лозарите искаха да диктува цените, но винарските изби си направиха масиви и сега ще го ам бубата.

19

прост човек

преди 4 години

прайте ракия,,,

18

House M.D.

преди 4 години

Добре де, тези лозари не са ли чували за фючърси? Или чакат като при социализма - "Държавата е длъжна да ни изкупи гроздето"?

17

Анонимен

преди 4 години

Избите с евро парички се направиха собствени лозови масиви,дръпнаха парички и за напояване което го нема ама маркучи има. Така , че от години гроздето се купува от прекупвачи. Купуват го за 50 ст. и докато иде до Софията става левче. Постепенно в България всичко фалира - вносни зеленчуци, вносни плодове и пр. Държавата на абсурдите.

16

Анонимен

преди 4 години

ТОТАЛНО ГЛУПОСТИ И ФАЛШИВИ НОВИНИ!

15

Анонимен

преди 4 години

Мафията ще ви направи, спокойно

14

Анонимен

преди 4 години

Евроатлснтикогерберски ценности

13

До 13

преди 4 години

Не пиши без да си ,,в час".Това вайкане е от 25 години.

12

Анонимен

преди 4 години

такава е просташката българска вътрешно търговска политика - да убием българското производство ,особено на плодове,зеленчуци и животинска продукция

11

До Анонимен 9

преди 4 години

Не Сте прав! Това се пише с двойно е, най-българската, обединяваща буква, която комунистите премахват по нечия заповед и сега ятовата граница ни разделя.

10

Стар

преди 4 години

Нашето грозде от години се изкупува на ниски цени от 20до 40 ст.,за килограмам/в зависимост от сорта/.Само мускат отонелът държи цена левче ,но колко е той. Имам 7 декара в Сливенско и знам колко струва/ пръскане,оране неколкократно/рязане и бране.Шарпани от всички области идват да изкупуват грозде.Продаваме и на винпром Русе/а на етикета им пише запазен дунавски регион/ Как да няма изкупуваща изба?От 2 години се разболях и го подарих на роднини.Голяма хамалогия е. А десертното е ,,друга бира"

9

Еврогей

преди 4 години

Мрусотиите на Потин край нямат..

8

Анонимен

преди 4 години

залЕти сме, а не залЯти;видЕли, а не видЯли;пЕли, а не пЯлиИ т. н.Докато на някой "иновативен" някакъв започнеда му пуказа красивия ни и мгъщ български език.

7

The Ghost

преди 4 години

И 7зкупните цени като са ниски, ще го оставят да игние по лозите ли? Българска работа

6

Анонимен

преди 4 години

Не може с моите пари да се издържат индивиди, дето не знаят да си организират бизнеса. Само им вижте отрочетата, какви апартаменти и коли стопанисват! Защо ние да им поддържаме стандарта?

5

Анонимен

преди 4 години

Аман от мрънкачи! Къде се подпомага гроздето? Казаха им, че ЕС субсидии за грозде не дава. Да не говорим защо въобще се дават субсудии и се изкривява пазара. Тази година е добра за гроздето и реколтата е голяма, цените са по-ниски естествено. Домати нямаше. Миналата година ако не се лъжа бе обратното. Пак реваха. Просто се научете да работите!

4

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

А бе , какво грозде , бе!!!! Стойте и купувайте апартаменти. Идват бежанците и ще ги давате ,за много пари!!!! Мерцедес и БМВ се местят в България .Апъл и Уорън ,Бъфет инвестират 10 милиарда в Карлуково.До 2 години ще забогатеем. България на 6 морета

3

BGexit

преди 4 години

ЕС скапва националното производство. Германия чрез скапаните си НПО-та с българоубийствения си проект - ГЕРБ сведе до нула ползите от членството на България в съюза.

2

Boto

преди 4 години

Ама акде стига бе... писна ми от мрънкане. Ниска била изкупната цена. Еми що не Ви харесва или станете прекупвач или сменете работата. На мене като ми е ниска заплатата търся решения не мрънкам че Пешо е намерил начин да оптимизира разходи или производство. И НЕ от държавите които вкарваме не ги заливат от субсидии направете си проучване не повтаряйте само лъжи, няма да стане истина.Защо не мрънка младежа, който преди години направи топ оранжерия от 5 декара и годишно производство като 150 поля