15

ист

преди 4 години

до анонимен 1Тиква е от женски род. Тя сега подкрепя Манолова, и не и е до апартаменти.сега по темата-да купиш сега хотел в груб строеж, все едно някой да купи фабрика но 8.9.1944г.

14

Икономист

преди 4 години

До пецатаГосподин Пецата юрист ли си или си купувал имот от ЧСИ и си го изпитал това, за което говориш? Или приказки една жена в тролея ми каза... Май не е нито първото, нито второто. Има си процедура- за съжаление на длъжника на обжалване подлежи самата процедура в административната си част касаеща търга като такъв- да няма цена над 30% от обявената, дали са правилно изготвени наддавателните предложения, дали имота е правилно описан и тн при това обжалването е с крайно кратък срок- няколко дни

13

Shark

преди 4 години

ЧСИ не се церемонят, ама ще започнат с церемониите, защото едва ли има опашки от желаещи да купуват подобни имоти. Това си е чисто набутване.

12

чуки

преди 4 години

Да купуваш или да правиш бизнес в България при сегашната икономическа обстановка диктувана и ръководена от вещите гробари е живо самоубийство.

11

Анонимен

преди 4 години

В Банско ситуацията е уникална. Курортът е разчетен за 7000души леглова база, до момента са построени за над 20 000 и продължават да се бълват сгради. Инфраструктура няма, пистите са в пъти по-малко от стандартите. Всеки гледа да се отърве и обзаведени апартаменти се продават под себестойността.

10

Нели

преди 4 години

Браво,Пеца!Радвам се,че информираш правилно хората.Поздравления!

9

Анонимен

преди 4 години

И това ако е новина!Утре като му запалят колата на някои ЧСИ да не се чудите откъде му е дошло.

8

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Трябва да си най...неразумен,за да притежаваш вила,любовница или...вестник.защото ти плащаш,а...други ги ползват.(английска поговорка)

7

Анонимен

преди 4 години

няма хора в държавата-настроиха се апартаменти за половин китай а хората 6 милиона и все дебели пенсионери и болни здрави и работоспособни 10-15 %-кои ще ги обитава...

6

пецата

преди 4 години

Всичко е лъжа и измама , купуваш имот после собственика ще обжалва пред съда и ти не можеш да си влезеш във владение а той може да си живее така с години в имот който ти си платил, може и със съдията да се разбере и жалбите да се разглеждат по половин година , на година 2 жалби и си живее живота а ти ще го чакаш да хвърли топа , после пък децата му ще наследят и те ще обжалват и така ще купиш "изгоден" имот на кукуво лято, но чси-то не го интересува взема паричките и чао, по зле са от брокерите

5

Анонимен

преди 4 години

За сравнение обявите са били 51 699 за 2017 г., подчертава се в документа. През 2018 г. обявленията за продажба на недвижими имоти са били 37 024 броя спрямо 46 545 за 2017 г.

4

Анонимен

преди 4 години

и на Илиеви

3

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Кречеталото да вади парите на Галеви и да купува... - с политиката вече приключи...

2

Анонимен

преди 4 години

А вилата в БарЦИлона ще продават ли.А любовницата Му мис *** ще я разиграят ли на търг?

1

Анонимен

преди 4 години

Тиквата ще си напазарува и няколко хотелчета.