21

БПФ

преди 4 години

Тоя - 19-годишният без книжка - знаел ли е колко са били в колата, за да каже на полицаите - или не може да брои до четири? Карал пиян, без книжка, карал като луд, оня изхвърчалия бил без колан, ама иначе били недоволни от полицията - за чийто екипиране и заплати - тия подчовешки *** не са платили и стотинка данък !!! Докога ще търпим съществуването на тая нагла паpaзитна измeт?

20

Анонимен

преди 4 години

А шилето пропуснало да открие труп на местопроизшествието, кога????

19

Младият...

преди 4 години

...шофьор е убил приятелите си, бащата му е осигурил автомобила, всички крият от разследващите точната бройка на пътувалите в колата, но шведите са недоволни от това, че полицията късно открива тялото на втората жертва, нищо, че именно поради мълчанието им полицаите изобщо не са го търсили...Шведска класика. Нямам думи!

18

Анонимен

преди 4 години

като някой кара без книжка, онзи който му е дал колата (в случая татко му) също е виновен, това че синчето е пълнолетно и ще си носи отговорнст си е така. Но бащата не е невинен, освен ако не се окаже че малкия не е краднал БеНВе-то

17

еее

преди 4 години

е вече трябва да са готови резултатите, те обикновенно са спешни..., особено при такива случаи със смърт

16

Окръжния прокурор

преди 4 години

Цитирам го:19-годишният е действал като камикадзе :Д

15

Анонимен

преди 4 години

Полицията само отчита дейност като арестува бащата!На мен ми пратиха призовка като се жалвах, че са ме обрали Въобще полицията се занимава с когото не трябва

14

Александър

преди 4 години

Горкият стълб....дано някой го оправи :(

13

Радослав

преди 4 години

Хем виновни, хем нарушили закона, че накрая и недоволни и те незнаят за какво! Какво искат? Колкото и да плюем по полицията, те не са гадатели, че да отгатнат колко индивида има в едно МПС! А с каква скорост са се вдижили тия щом единия е отлетял толкова надалече? Да го съдят за убийство и да се приключва казуса вече! Щом е на 19 значи трябва да носи последиците от решенията си!

12

Анонимен

преди 4 години

Тия пък и недоволни, че някои нямат мозък.

11

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БОГ ГИ НАКАЗВА

10

Fallschirmspringer

преди 4 години

Тези мало-умни постъпки на питомниците на БХК или "Америка ЗАД България", са някакво проявление на естественият подбор,защото в противен случай тяхната популация е съизмерима с тази на ***

9

Анонимен

преди 4 години

И задължително да се провери дали стълба не се е представил под чуждо име, като "Дърво" например...

8

Втора легия

преди 4 години

БХК да съдят стълба.!.

7

Анонимен

преди 4 години

Пълен абсурд - България очевидно е държавата, в която родителите носят отговорност за децата си завинаги. Момчето е било на 19, баща му няма никакво отношение към това което е направил. Дори и той да му е купил колата, или да е негова, пак не може да носи наказателна отговорност. Чак пък се е фукат, че го арестували. Грам акъл няма в тия глави полицейски!

6

50 мангусти

преди 4 години

през следващите 30 години по-малко...

5

Нема такава държава

преди 4 години

Каква е логиката да арестуваш бащата на пълнолетен гражданин. И милиционерите ни и прокуратурките ни са гола вода. Едните кухи, другите некомпетентни и алчни. Ако си вършеха работата днес щеше да има респект пред закона и институциите, а не анархия и кретения. Да почиват в мир тези момчета, те са плод на болното ни общество.

4

анон

преди 4 години

***. нека сега семейството на камикадзето да му се наложи платеж за разходите по стълба и инфраструктурата. нагли... ама ние сме си виновни, че ги търпиме...

3

marquise

преди 4 години

С този случай ще се подобри нивото на грамотност в страната и ще намалее работата на правозащитните и правораздавателните органи.

2

Анонимен

преди 4 години

До ЖоЯвно гледат от едни други недоволни.Излежал 12 години , че 15 агресивни, долни скинари са го нападнали сам.