33

Анонимен

преди 4 години

В Москва с население 15млн.излезли 20хлд.Това е смешно.У крайната земя ще яде още дървото защото си присвоиха руски земи.Одеса украински кога е бил.При Хитлер и Сталин.

32

Анонимен

преди 4 години

Крим, приятелю, не е кука. Крим е едно добро начало на завръщането на украинската земя на законните и собственици. Украинците заграбиха едни територии от Русия и се мислят за велики, понеже са откраднали от велик. Ама много са нагли и скоро ще загубят и малкото, което имат... Една малко - по - голяма военна акция едновременно в Одеса, Крим, Новорусия и Мариупол и Украйна е история. Не, историята се помни. Украйна и история няма да бъде...

31

Анонимен

преди 4 години

С искане не става. Защото ако ставаше останалите 18 милиона московчани със сигурност искат за тях поне доживотен. 18 милиона на 20 хиляди...

30

НОМЕР2

преди 4 години

До Слава Укран !И що за дебыли слагат минуси?

29

Прасе с каска

преди 4 години

Като гледам знамената на митинга, повечето са червени с петолъчка, смятам че снимката е на митинг на друга партия и просто един наглец е вдигнал табелата за едната снимка.Може да блъскате колкото си искате минуси, но манипулацията е много явна тука!!!

28

Историк

преди 4 години

Руснаците са един вид българи, исторически сме обвързани.Не знам хора, не подкрепям Путин, но той им закрепи държавата, след пияндето Елцин.Сложна работа!

27

Анонимен

преди 4 години

А в хонг конг бяха поне 2 милиона.

26

Анонимен

преди 4 години

Аз пък мисля че са поне 230.000

25

Анонимен

преди 4 години

5 колона

24

Анонимен

преди 4 години

Спукана му е работата на лили путин....

23

Гошо

преди 4 години

До АнонименВажното е друго Митинга разрешен т.е. проведен според закона и арестувани няма или иначе казано ,сейр йок /да ме прощавате за турцизма но считам че най добре изразява ситуацията/Парите дадени за това се оказават хвърлени на вятара Целта е да има полиция палки кръв ако може А това ялова работа

22

Слава Україні !

преди 4 години

Украйна е Европа, а Крим - Украйна!Завинаги

21

АнонимеН

преди 4 години

ТРЪМП ВЕЧЕ Е В ИСТОРИЯТА!!!АНАЛИЗАТОРИТЕ ПИШАТ , ЧЕ РЕПУБЛИКАНЦИТЕ В СЕНАТА СА ИЗГУБИЛИ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ПОДКРЕПАТА ЗА ТЯХ ЗАРАДИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ТРЪМП И ЩЕ ГЛАСУВАТ ПРОТИВ НЕГО!! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПИШЕ, ЧЕ НА ВЛАСТ ЩЯЛ ДА ДОЙДЕ ВИЦЕТО МУ МАЙК ПЕНС КОЙТО СЪЩО Е РЕПУБЛИКАНЕЦ-------ДЕМОКРАТИТЕ ДОПУСНАХА ГРЕШКА С ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ТРЪМП, ЗАЩОТО ТАКА ПОМАГАТ НА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ!!КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЪЩО ИМА ИЗГОДА ОТ ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ТРЪМП И ИДВАНЕТО НА ВЛАСТ НА ВИЦЕТО МУ! ТРЪМП Е ОПОЗОРЕН!

20

джо

преди 4 години

Ето, сега не могат да се оплачат. Митинга е разрешен никой не е арестуван. Ще поохарчат малко благодетелите и ще се кротнат. Навални само е по протестите иначе нищо няма като концепция. Пълно зеро.

19

Анонимен

преди 4 години

Вечен диктатор няма !

18

извод

преди 4 години

В путинска Русия има политически затворници....

17

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Почва се Сибирската пролет... - септември ще бъде май...

16

Gandy

преди 4 години

Вижте им лицата на водачите. Устремени,решителни и непоколебими.Като номенклатурчиците комунисти(и продажни като тях). Има и идеалисти предполагам. Имаше и в Либия и в Сирия,и у нас скачаха по "пьтя кьм ада с добри намерения". Питайте ги сега,биха ли повторили пред дулата на вьорьжената "опозиция"

15

Анонимен

преди 4 години

До Хюго БосКак да протестират хората, като ги арестуват и то неправомерно.

14

Хюго Бос

преди 4 години

20 хил от 20 млн. Ми то мнооого голям митинг, бе. И като знаем кск грантаджиите си добавят по ефна- две нули, значи са били 2000, не повече.