138

Ядосан

преди 4 години

Каракачане, недей да слушаш батьошката рус много много! Нищо добро няма да ни донесат нейните съвети...Македония да си влезе в ЕС и Нато, после тия проблеми сами ще изчезнат има начини да се противодейства на вредна пропаганда, остане ли отвън ще е сложна работата....

137

Анонимен

преди 4 години

christianski bratia lajat li edin drug?

136

Никк

преди 4 години

*Продължение към предишния ми коментар отдолу.*Мисълта ми е да се изтъргува по добре влизането им в ЕС. Не само да се изчистят историческите моменти между нас, а и някакви икономически изгоди за страната ни. Както напр. тука се напълни с вносни домати, меса и магазини от къде ли не...

135

Никк

преди 4 години

Според мен е важно Македония да НЕ е в ЕС, защото по този начин гражданите и сами се легитимират като българи. Знаете, за да вземат паспорт, трябва да докажат български корени. После ако искат и от марс да казват че са - в паспорта пише българин!Другото е че България трябва да изтъргува по добре влизането на Македония е ЕС. Трябва да се договорят отваряне на наши магазини там, внасяне на земеделски стоки, строежи на пътища там, заводи и т.н.

134

Анонимен

преди 4 години

всички македонци в каракачанска казарма!

133

Анонимен

преди 4 години

НА БЪЛГАРИ ВЯРА НЕ МОЖЕ ДА ИМАШ - НИТО НА ТЕЗИ ОТ МАКЕДОНИЯ, НИТО НА КАРАКАЧАНОВ

132

ВМРО

преди 4 години

Продаде български паспорти на половин Македония.Македонците работят в ЕС като български граждани,но ако ги питаш били македонци.Защо Каракачанов не си подаде оставката?

131

Историк

преди 4 години

До я па тияАз винаги съм се гордял с българската армия.Дядо ми и чичо ми са били военни.За политиците съм съгласен, винаги объркват нещата.

130

123456

преди 4 години

Вижте коя фирма изпълнява най-апатитните държавни поръчки в Македонияи ще Разберете защо Договора за добросъседство е подписан...Нацинални предатели водени от финансов мотив лъжат за ПАРИ ...Комисия по обща история.. Дрън Дрън..

129

Анонимен

преди 4 години

Зaщo днec мaкeдoнцитe мрaзят ВМРO? Тe ca бългaри и пoмнят тeрoрa нa aктивиcтитe нa Вaнчe Михaйлoв/зaщo e прoмeнил бългaрcкoтo cи имe Ивaн нa Вaнчe? 8 ceптeмври 1944 Вaнчe oбявявa Нeзaвиcимa рeпубликa Мaкeдoния (НРМ) cлeд cрeщa c Хитлeр и нeмcкoтo и итaлиaнcкoтo рaзузнaвaнe, c пoдкрeпa нa хървaтcки и aлбaнcки нaциoнaлиcти. Тoecт Михaйлoв oфициaлнo oтдeля Мaкeдoния oт бългaрия пo гeрмaнcкa зaпoвeд. Инaчe зaщo пaтриoтът Ивaн Михaйлoв , избягал в братска Турция никога не се връща в България?

128

Историята на ВМРО

преди 4 години

2 ноември 1932 г. до министъра на вътрешните работи в София депутатите в българското Народно събрание Христо Трайков, Александър Мартулков, Трайко Христов и Стоян Иванов, и четиримата македонци, написали писмо, в което между другото било казано: Няма да бъде пресилено, ако кажем, че България стана гробница за македонския народ. Защото убитите македонци в поробена Македония от сръбската и от гръцката диктатура не възлизат на една осма от убитите македонци от ВМРО (върховисти) в България и в свободна Македония. Масови избивания от последната са възможни само с подкрепата на властта. А подкреп

127

Анонимен

преди 4 години

Изпълнихте поръчките на началниците. Така се държи власт. Никога не сме били независима държава.

126

УМЕН

преди 4 години

Всеки ден все повече се убеждавам че македонците са най-простия народ на света. Простотията им е уникална, дори свещена! Но така се случва с всеки който отрече българският си произход - деградация, затъпяване и изчезване.

125

Нормално

преди 4 години

Подадохме ръка на Северна Македония и ни излъгаха!Подадохме ръка на ГЕРБ и ни излъгаха!Подадохме ръка на *** и ни излъгаха!Бръкнахме си в джобчето - аа, не ни излъгаха!

124

Анонимен

преди 4 години

РУСКИ ***,КАК ИМ СЕ ЗАСВИРИ КАЗАЧОКА И ПОЧВАТ ДА ТАНЦУВАТ

123

Анонимен

преди 4 години

КОИ СТЕ ВИЕ БЕ...ТАШУНКОВЦИ?

122

Анонимен

преди 4 години

Къде пише своите бележки Паисий и споменава ли Македония някъде?

121

Pitar Pan

преди 4 години

Ходил е,в ЗРВ!

120

Анонимен

преди 4 години

Абе верно ли е , че каракачанов не е ходил войник и ако не е защо ?

119

Ранобудник

преди 4 години

До Makedon - гладна кокошка - просо сънува. Ако се пусне референдум в Македония, да не се окаже, че половината народ ще станат българи и ще ви останат само албанците да си веят знамената от вашите крепости ;)