25

Гостенин

преди 4 години

ѝѝмото жлъч, бе другари. Защо така? Ми тя Георгиева е ваша другарка, проверена във годините, още еот Априбския пленум, та потвърдено на Декемврийския. Въобще не сте във състояние, другари, да проумеету многоходовките на тавариш путин. Слабо, другари, слабо!Сега лаете във мъглата - а дори едно вързано куме не прави това!

24

ПроСоТо

преди 4 години

хм!...Табуретката Сталинка до стройната "Йованка"...Били "приятелки"....Е убаво,нема лошо!..Обаче това:..-"Българката става първият представител на страна с нововъзникваща пазарна икономика начело на институцията.",бая СМУЩАВА!Ако не се лъжа,така наречената "пазарна икономика" е вече 30 години ОПРЕДЕЛЯЩ фактор по нашите земи!Та като какво ще рече "Нововъзникваща"?Изобщо някой наясно ли е кой и какво движи далаверщината в световен мащаб?

23

скъпа е

преди 4 години

До Анонимен 24Най-скъпо се продаде от бг ***.

22

Анонимен

преди 4 години

Само лоши новини.Пробутват се удобни продажни калинки на постове да бъдат манипулирани и послушни.Гади ми се от отвратителната снимка.

21

Анонимен

преди 4 години

Скъпа, скъпа, колко да е скъпа?

20

Анонимен

преди 4 години

да й се направи паметник пред народното събрание веднагически!

19

Анонимен

преди 4 години

завряния зет трябва да закрива лабораторията, толкова труд, един верен анализ и му порязаха мечтите да оглави някоя финансова институция

18

Гледам Иванка

преди 4 години

Какво хубаво излъчване има това момиче, преди години в чужбина се изумих как милионерите им са земни хора, лъчезарни.А тук в БГ едни намръщени, голи глави, фукат се с нови придобивки - отвратителна па*смина, и си мислят, че хората им завиждат.за първи път в чужбина ме оцениха като кадър, и имах повече приятели там, отколкото тук.

17

Svelini

преди 4 години

Просълзих се!

16

АнонимеН

преди 4 години

ЗА БЪЛГАРИЯ СТАЛИНКА НАЧЕЛО НА МВФ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛОША НОВИНА, ЩОТО СЕГА ЩЕ ОТПУСНЕ НЯКОЕ МИЛЯРДНО ЗАЕМЧЕ КОЕТО БОРИСОВ ЩЕ ПРИСВОИ КАКТО ВИНАГИ А НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ПОСЛЕ!

15

Анонимен

преди 4 години

тая пенсионерка докога ще ни я показвате?!? дайте нещо за Лойко, Дебелян?!?

14

Тъпото

преди 4 години

Не мога да разбера, щом имаме толкова кадърни кадри защо ни куца всичко. И да попитам, защото не са в България да я оправят, ами трябва да съсипват и световната икономика. Или са платени!!!

13

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеН 12А дано, товарищ ! На здоровье !

12

2х2=3,14

преди 4 години

До КариераАми и герберунгелите са комунисти бе,човек!

11

АнонимеН

преди 4 години

ПРИЗНАВАМ ОГРОМНИЯ УСПЕХ НА МОСКВА ДА ПРОБУТА СВОЙ КАДЪР ЗА ШЕФ НА СВЕТОВНА ОРГАНИЗАЦИЯ!!!СТАЛИНКА СЕГА ЩЕ РАЗДАДЕ НИСКОЛИХВЕНИ ЗАЕМИ НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДЪРЖАВИ ЧЛЕНУВАЩИ В МВФ

10

до gogo

преди 4 години

Колкото имаше ползи докато беше еврокомисар по бедствията при наводненията в Бисер, Мизия и Аспарухово. Всичко беше платено с държавни средства и частни дарения, докато госпожата се правеше на загрижена.

9

Анонимен

преди 4 години

До GogoАми последния път, когато България си "сътрудничи" тясно с МВФ Брутният Вътрешен Продукт на България се срина с 25%, промишленото производство с 50%, а безработицата достигна, в цифрово изражение, 800 хил. души, а цените на всико скочиха със 100%. Не знам, братле.

8

Кариера

преди 4 години

Да направиш кариера от предателството на родината си. Само герберунгелите знаят какво е това... и комунистите.

7

Анонимен

преди 4 години

Сталинке, сталинке, баща ти и майка ти мислеха, че ще работиш в Москва , а то се оказа на Запад. Ама онези там не се интересуват комунист ли си бил или фашист. Стига да си послушен.

6

Gogo

преди 4 години

Браво за успеха. Дано и България да има ползи от това. Успех!