159

Анонимен

преди 1 година

Доста късно се включвам в дискусията, ще ви напиша нещо, което ми звучи изключително тъпо. Става дума за песен на Веселин Маринов. Лятна жълта рокля в ума ми се върти, лятна жълта рокля, а във нея ти. То не е походка,то е красота, пак ще те сънувам до мене през нощта.

158

джон

преди 5 години

До Мензащото преди 11 и половина години дриско още се е насирал!

157

Мен

преди 6 години

Защо не прочетох нищо за текстовете на Криско (Дриско шитс)! Човека, който римува Лора с още два пъти Лора... :-D

156

Кан iYi

преди 12 години

Весел анализ! Но явно тези текстове съответстват на капацитета на голяма част от слушателите. Дори горките хорица се гневят на автора вместо да се посмеят от сърце. Вината не е на Иво Сиромахов. Анализирайки намираме смисъла вложен в даден текст. Всеки може да декламира три думи и половина, но това не го оправдава в липсата на смисъл. Затова има поети и стихоплетци. С доста закъснение: браво! Много весел анализ. А за гневливите поклонници: да ви е простено! Вие не знаете какво правите.

155

neizvesten

преди 14 години

OK, no barovete po 4ernomorieto NE sa nepriqtni!

154

а.б.

преди 14 години

Графа е от опасните!

153

А.А.

преди 15 години

Посланието на коментарите е много лесно разбираемо: Уважаеми творци, пишете смислено, защото тези които ви слушат не са ***!!!Не трябва да се сърдим на коментатора, той си е намерил местенцето под слънцето и заявява своята гледна точка. Всеки който е прочел коментарите нека се замисли дали му стиска да ги направи. Усетиш ли автора на един текст било на песен, коментар, разказ и т. н. всичко е много лесно. Отдавна знаем, че по света има различни хора и различни идеали. Пожелавам на всеки да намери своя.

152

stefan

преди 15 години

В случая, авторът на класацията е тъпия.

151

eMm

преди 15 години

ima i mn po t1pi tekstove i tui za irina florin ne sam saglasna shtoto tq pie rosata ne alkohol ako ne razbirate ...

150

Kiss:)

преди 15 години

Чувам или не чувам,чувам ама незнам какво чув.Шум от телевизора или прасета чувам.Туй е въпроса що чувам :) е колко е лесно да измислиш *** текст...От утре може да ме наемете да ви пиша глупавите текстове :)

149

Aelita

преди 15 години

Абе ***, много ми е странно как точно ти ще я критикуваш, като се има предвид ква помия си излял! Простащината ти е очевидна, също и това, че нямаш грам мозък в кухата си тиква. Май нещо няма къде да си излееш злобичката, а? Пробвай със самонараняване - смело!

148

Цецо

преди 15 години

Добра си е статията...:))))

147

Imam_brumbari_v_glav

преди 15 години

и чесно казано......даже преди малко си я драпнах...::D:D:D:D:D:D......Иво Сирумахов явно не е слушал Kingsize - Болна глава.......:D:D:D дори може да и се направи някои микс.....за песента на Графа....голям успех мисла че ще има.....:D:D:D

146

Magy

преди 15 години

STrahotno se poveselih-samo taka :) Pratila sum linka na poznati i priatlei, koito sa w Australia, New Zealand, Canada, Europe- -bg triabva da se podkrepiame- hehehehe :) Goliam sladur si :)

145

BG®

преди 15 години

Браво на автора, добре ги е наредил... :D

144

Papsy

преди 15 години

"Нищо" на Мария Илиева е много яка песен и има смисъл, но няма смисъл аз да Ви го разяснявам, щом не сте го разбрали сами!!!

143

Хилеж

преди 15 години

Браво, отдавна не съм ревал така, много ми вдигна настроението:))

142

theNiksan

преди 15 години

Със същата "оригиналност" и "остроумие" Иво Сиромахов може да анализира и голяма част от творчеството на Ку-ку Бенд , където има не по-малко *** текстове!

141

преди 15 години

samo taka pi6ete pove4e takiva raboti :))))

140

vikinceto0o0

преди 16 години

ooo mnogo mi haresaha razsyjdeniqta kym teq ograni4eni pesni4kI s typ test4eta pozdravleniq :))