14

Примати

преди 4 години

Образувано е досъдебно производство срещу стълба.В бг за получаване на шофьорска книжка е необходимо, явно, средно образование с успех минимум 4,00, а също така изпит по литература, математика и физика( кинематика и динамика)!

13

Дедо

преди 4 години

Тия са от "ония" дето ги "интегрираме" и "толерираме" вече 30 г.,нали?"Такива" НЯКОЙ да е виждал на листовки или зад У автомобил?Те името не могат да напишат без 4 грешки.

12

Анонимен

преди 4 години

А ако жертвата беше случаен минувач?Какво трябва да се случи,че тези "хора" да бъдат озаптени?Само с кръвна проба няма да стане!

11

Анонимен

преди 4 години

Има и втори загинал при тази катастрофа. Изхвърчал е от колата при удара и е намерен по-късно. И той не се е доинтегрирал . Социалната система се разтоварва малко по малко.

10

Анонимен

преди 4 години

до 6 УточнениеКълвач, шофьорът не е загинал, а друг пътник. Чете ли статията изобщо?

9

Анонимен

преди 4 години

копирай-постави Текст , целия сайт пълен с такива крадени неща Няма Журналистика а крадене с копиране и поставяне

8

ОСТАВКА

преди 4 години

Управлението не Борисов и патерицата реално продават Шофьорски книжки , курсовете нямат качество , намаляват умишлено часовете за курмуване с цел да спестят гориво и накря потърпевш този който иска да се науче да караПосле защо има ПРП?

7

Наблюдател

преди 4 години

19-годишен младеж загина при катастрофа тази нощ в Пловдив, Инцидентът е станал към 2 часа през ноща, блъснал се в стълб автомобил, С колата се придвижвали три 19-годишни момчета, шофьорът, който по първоначални данни не притежава свидетелство за управление...

6

Уточнение

преди 4 години

Напишете малко повече подробности, а именно: 19 годишен младеж от Индийски произход при това без книжка, се вживяваше в ролята на състезател от Ф1, но нещо не му се получи.

5

Анонимен

преди 4 години

Всяка нощ си правят състезания и никой нито вижда нито чува. В София всяка нощ си правят ралита и нито чули нито видяли. Всички Органи спят дълбоко и чакат 20-те заплати на куп.

4

Статистик

преди 4 години

Жена в Ботевградско - семейство с 4 деца - ударили се в дърво, жена във Варненско - две млади жени - ударили се в дърво, сега пък младеж в Пловдив - трима младежи на 19 - ударили се в стълб. И в трите случая загива пътник, а не шофьорът.Статистиката - жените пътнички умират при сблъсък с дървета, а младежите пътници - в стълбове. Шофьорите са безсмъртни. Сигурно затова не им дреме много как шофират.Изводът - не се качвайте в чужда кола!

3

Статистик

преди 4 години

Жена в Ботевградско - ударили се в дърво, жена във Варненско - ударили се в дърво, сега пък младеж в Пловдив - ударил се в стълб. Статистиката - жените умират при сблъсък с дървета, а младежите в стълбове.

2

Анонимен

преди 4 години

*** сутринта- всяка втора новина е за загинал при катастрофа.

1

Анонимен

преди 4 години

Физици аматьори. Трябва повечко да се чете, преди да миниш към опити и тестове на физичните закони! Теория трябва.