71

Петър Янчев

преди 4 години

Този път май силният сезон донесе загуби.

70

анонимен

преди 4 години

до 65Гърция няма да фалира в бъдеще,споко ще се оправи

69

Teo

преди 4 години

До те са си виновниТи нормален ли си - в бизнеса обикновено плащането на фактури е около 20-30 дена. И като им ги забавят какво да направят хотелиерите - да им кажат да не идват повече?

68

те са си виновни

преди 4 години

Факта че сключват договори в които се задължават да платят два месеца по-късно ясно показва че компенсират сериозни загуби. Това си е чиста пирамида.Аз не съчуствам на хора ужилени от пирамиди.

67

Анонимен

преди 4 години

Дупката от Томас Кук ще бъде запълнена от други оператори,въпросът е в това да има полети на нискотарифните компании.

66

Анонимен

преди 4 години

Това ми напомня на един виц който често обичат да цитират по сръбското радио Белград:"Попитали радиото кога ще стане положението по-добре. А радиото отговорило: "По-добре вече беше""

65

Грую

преди 4 години

До ВанкатаТъпите ингилизи изкупиха почти всички. Остана малко по-скъпите TUI

64

Ванката

преди 4 години

Глупости на търкалета - като не е с "Томас Кук", туристът ще пътува с друг туроператор, агенции бол.

63

ха-ха-ха

преди 4 години

До до ЧЕСТНО КАЗАНОНе лъжи тикварю ,не лъжи!И Боко си пълни ненаситната гуша!Има богати туристи в БГ-то , ама вие се правите на много хитри и криете пачките!И то доста пачки криете.Тези огромни хотели с по 4-5 звезди не са построени за миньори и шофьори.Няма как да стане!А всеки обикновен българин знае колко струва един такъв хотел.Лесно се смята-мин.1000до 2500 евро на кв.м! Е как се строи хотел за 200 милиона евро?Айде ,бегай че рано или късно идва Видовден!Тиква с тиква!

62

EU

преди 4 години

Гърция и България са фалирали държави без бъдеще.

61

Анонимен

преди 4 години

prekrasno. ste imame chist vazduh, chisto more, chista priroda.

60

Анонимен

преди 4 години

Томас Кук работи с масови туристи (разбирай ***).Пострадали ще са точно страни като България.Гърците ги бОли фата за Томас Кук.

59

Анонимен

преди 4 години

До ЧЕСТНО КАЗАНО 63Честно казано в Бг богати туристи МЯМА.Нито чужденци нито българи....Да не знаеш това значи си много заблуден.А Тиквата и Ко от хотели не печелят.Те прибират кинти от рекет.На Артекс Риквоний им е поискал 65 милиона евро за да им пусне строежа срещу японския.Цецо-пипоня им прибра апартамент за милиони.Цачева ги ощави също. Ето така рАботят ГЕП.

58

ЧЕСТНО КАЗАНО

преди 4 години

Честно казано от богатите туристи печелят богатите хотелиери , които по принцип са големи айдуци. А зад големите айдуци винаги , ама винаги ,стоят продажните ни политици.А най-продажни са герберастите-апартаментаджии-асансьораджии-суджукари.В този смисъл ,хич не ми пука колко милиона по-малко ще влязат в бездънните джобове на партия ГЕП.

57

Анонимен

преди 4 години

До 45 "София в 6 сутринта, в 12 си в Аспровалта, 3 часа плаж, и в 16 часа-обратно."На това баба ми викаше " Г..з път да види" Ще пътуваш 12 часа в двете посоки за 3 часа плаж

56

Анонимен

преди 4 години

ima ogromno mnogo pechelivshi firmi v sveta, nekva si angliiska firmichka umrela...mnoo vajno ...tia i monarhiata im na umirane...te si imat krematoriumi...kakvo novo v Pakistan, Pelestina, Afganistan, India, Filipinite, Kurdistan, Mongolia, Aljir, Tunis, Egypet, Kenia, Namibia, Siria...

55

Анонимен

преди 4 години

Fmesto 33 miliona tyristi ste badat 32.goliam ***

54

клсп

преди 4 години

До 58Не е въпросът в богатите от един народ - гърците имат много по-богати хора отколкото можеш да си представиш. Споменавамесамо Онасис и ти става ясно.Проблемът на младите/или старите се тая/ българи, които са се видели в пари е че са като коне с капаци и мислят, че растежът ще е вечен, не се грижат поне малко от малко за другия 'беден' българин до тях. Той пък от своя страна само мрънка, псува и нищо не прави. При гърците не е така и като крадат - крадат и за другите гърци.

53

до 57

преди 4 години

това че ти си беден, не означава че всички сме такива... младите българите са доста по-богати от гърците, а що се отнася до селяците от България - те нито преди, нито сега не са важни

52

Анонимен

преди 4 години

Мдаа.Точно българските цървулковци носещи си кренвирши и домашна парцуца от къщи ще компенсират томас кук в Гърция.Ще се оправи гръцкия туризъм от бедни българи 100%.