166

то.то

преди 4 години

'_Сички Уефскари от Перник, да заповядат да пазят Старината! ;)

165

Анонимен

преди 4 години

А бе ще ни видят сметката Манолова,Нинова,Йончева,Паргов и Радев! Подай им пръстче,ще ти откъснат ръката!

164

Анонимен

преди 4 години

Ламята Манолова да си седи в Кюстендил!

163

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не ми дреме за сифия. Чувствам се суоер в Цюрих, Швейцария

162

Анонимен

преди 4 години

Абе червена, зелена, бембена - каквато ще да е. Вече е безвъзвратно съсипана.

161

1

преди 4 години

А ти бе др.манолов кога стана син,преди ноември 1989г.носеше с гордост,червения партиен билет.

160

Анонимен

преди 4 години

Тоя иска да каже ,че ще си остане София вечно синя атлантическа ***...

159

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 4 години

КОМУНИЗЪМ И СОЦ-ОНАНИЗЪМ В СОФИЯ , НЯМА ДА ИМА !!!ЗАБРАВЕТЕ!РУСКАТА СОЦ-*** Е В МИНАЛОТО.ЩЕ СВИКНЕТЕ С НОВИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ПОРЯДКИ.ЗАТОВА , ИЗБИРАЙТЕ ....ХА,ХА,ХАААААА

158

Нищо ново

преди 4 години

София отдавна не е синя, а гербаджийска. Но всичко си има край.

157

серена

преди 4 години

Горещо препоръчвам на Мите Манолов да повтори гледането на американския уестърн- "Подкрепете местния шериф"

156

Анонимен

преди 4 години

Що, в момента каква е?За един приятел питам, той се чуди как с мутра-охранител на бай Тошо сме начело на "демокрацията".

155

ПРАСЧО С ЧУМА

преди 4 години

"Кампанията изглежда повече от черна и с всички средства"-кой я прави? Отворете ПИК и ще видите каква помия се излива срещу Манолова.Стресна се Фъндъцата,че някой иска да я махне от столчето и се започна...А синдикален лидер да седи до кмета е потресаващо.никой не говори,че ЙФ е зам.председател на партията и всичките негативи и тя трябва да поеме.Вкопчилили са се мутрите във властта и няма да я дадат,АМА СЛОЖИХА ТАКСА МОЩНОСТ ДА СЕ РЕШАВА ОТ СЪСЕДИТЕ.Фъндацата мълчи за това,а и никой не пита.

154

препатил

преди 4 години

Е,ако дойде БСП на власт с Жан Виденов министър председател обзалагам се,че за седмица София ще стане по малка от Видин.Голямо задръстване ще стане на терминал 2.

153

безпартиен

преди 4 години

Не се палете толкова бре хора!ГЕРБ са дясната ръка,а БСП лявата на БКП.За която и ръка да гласувате все БКП ще е на власт!

152

Анонимен

преди 4 години

Този мушморок Митьо ,е част от тиквената олигархия.И се прави че не знае какъв е Тиквата по убеждение и по наследство.А Тиквата си е дърт комунист.Аман от дръгливи послушковци...

151

тогава си отлюспен !

преди 4 години

Не Софи а цялата страна трябва и ще стане червена ! Не за друго , а защото социалната сфера не работи ! Ниски заплати - не добро разпределение на средствата, липса на здравеопазване -буквално човек се оставя на произвола и от в областни болници !!!!!! Никаква съдебна реформа - липса на справедливост ! Никаква защита на държавни ценности и липса на национално самочувствие - защото вече не се учи аз съм българче а се учи че има турско присъствие ! Когато не мислиш за народа а прокарваш чужди идеи

150

Анонимен

преди 4 години

Ама той сега не е ли червен и кога не е бил аба тя България си е и днес червена ? Тия пребоядисани лапачи са по-големи комунисти и старите комунисти ,кой не е комунист бат Бойко ли или наследничката му Фандъкова ?

149

муспи

преди 4 години

Колко много коментарии и нито един не обелва дума за евреите, а сме еврейска колония?

148

Анонимен

преди 4 години

nujno li nezavisimite bg sadii da se kriat kato partizani v zemlianki ot svoia nezavisim bg narod suveren i da ne si pokazvat svobodno nosa v bg informacionni darjavni medii? v kakvi zavisimosti sa bg sadii, ta ne davat priaka svobodna informacia kak te samite spazvat bg zakoni v rbg?!

147

5

преди 4 години

Ами след като няма синдикати , които сега са мимикрия на партии ! Особено Подкрепа , която беше бойният отряд на СДС !Чупка !