11

Анонимен

преди 4 години

До оня бай СтавриЗа мен *** Шумахерски е Номер 1 !

10

оня бай Ставри

преди 4 години

Шумахер си остава 1 не защото беше шампион 7 пъти, а защото стана шампио за пръв път с машина и екип извън всякакви сметки. Другия голам шампион беше Сена. Той печелеше състезания със сухи гуми в дъжда. Иначе да, по дабрите болиди са с предимство.

9

Ало Ало

преди 4 години

Това съм аз! Люклер!

8

F40

преди 4 години

До 3Управлението е като компютърна игра(същите волани ги има за конзоли и РС), но ускоренията от няколко пъти G, при спиране и завиване са си съвсем реални, пилотите трябва да са много добре физически подготвени.

7

Анонимен

преди 4 години

Поредната "звезда" на юдейската мафия, която владее света.

6

Анонимен

преди 4 години

Аз съм фен на Люис поради отличните му качества и ненормално добри преценки до сантиметри. Наблюдавах люклер преди да отиде във ферари и според мен също това е бъдещия световен. Спокоен, точен и спазваш заповедите на отбора. Ще стане голямо име при късмет с колата година. Тази година свърши... Мерцедес вече са по инерция за догодина.

5

Анонимен

преди 4 години

До 3Живееш в някакъв измислен свят. Човешкия фактор там е на всеки завой, спиране или изпреварване. Тази кола няма да може да е караш и 200 метра :) Знам в България всички се имате за нещо... Ама реалността е че никъде ви няма. Освен в дискотеките да штракате с пръсти.

4

Анонимен

преди 4 години

Еееей, доживях и в Сочи да има формула, маладйец!

3

До 1

преди 4 години

Това е технически спорт ,при който ,човешкият фактор е сведен до минимум ,на неговите години мислиш ли че някой може да вземе победа във врц !!!

2

Бау

преди 4 години

Ако не ползва "Това съм аз! Льоклер!" ще е срамота ....

1

браво

преди 4 години

новият Шумахер! ще ги накъса всичките, мин 5 титли момчето. има същия стил на каране