13

Анонимен

преди 4 години

допълнение към коменаяр 14 простата програма ми резна П.АРАЗИТИ защо ли ?!

12

Анонимен

преди 4 години

А за *** които не се интересуват кой е на власт там как е положението социалните паразите !!!???Те не се интересуват ни от ляво ни от дясно ни от популизъм !

11

бай ганю

преди 4 години

мдааа светът се изпълва със все повече неблагодарни празноглавци забравящи историята и как всичко тръгна от германия чрез един популист наречен адолфднешните не могат да стигнат до крайностите на адолф но съществъват и живеят добре благодарение на слабомислещите си избиратели без да има какво качественно да им предложат освен не реализуеми плям.паници от фалшиви обещания

10

ДА ама НЕ

преди 4 години

Според авторите на подобни пасквили, всяко едно движение, което очертва грешките на настоящия строй, както и да е против него е ПОПУЛИЗЪМ! И то от лошия! Не на последно място писано е нещо за дясно и ляво, като на всеки му е ясно, че това са просто едни кухи етикети. Политиците са доказали, че не робуват на доктрини, а само на интереси! И то не тези на гласоподавателите им! САЩ - работни места невъзстановени още! Как нещо рушено за 30 години бесен глобализъм, може да се възстанови за 2 год.

9

Анонимен

преди 4 години

Борето- разглезено богаташко хлапе, свикално винаги да получава каквото иска и да става на неговото, През живота си не се е справял с нито една трудност.Помисли си че и като премиер, винаги ще става на неговото, ама ядец.Сега стои безпомощен и се чуди, какво да прави.

8

Анонимен

преди 4 години

Колкото повече демокрация ,толкова повече популизъм !*** ,били сянка на сянката ,в сравнение с демократите .

7

Анонимен

преди 4 години

ДЕМОКРАЦИЯТА Е НАЙ -ГОЛЕМИЯТ ПОПУЛИЗЪМ! ЛЪЖИ ,ДЕМОГОГИЯ ,ЛИЦЕМЕРИЕ ,НАРКОМАНИЯ ,КОРУПЦИЯ ,ДВУЛИЧИЕ , СВИРЕП АНТИХРИСТИЯНСКИ АТЕИЗЪМ ..

6

Анонимен

преди 4 години

Просто лаладжийството е до време. Ципрас, Салвини и Орбан- видни представетели на тази прослойка. Говорига колко е лош европейския съюз и колко е хубаво в Русия, колко е лоша еврозоната/ пърите двама/ Като взеха власта обаче, не непуснаха нито ЕС, нито еврозоната, нито отидоха в Евразийския съюз. При всички гласувния за санкции срещу Русия, Унгария на Орбан гласува "За". Пръв беше Хомо Хайдер, който като стана вице канцлер, кротна.

5

Анонимен

преди 4 години

Добър вечер на колегите от витошка

4

Анонимен

преди 4 години

Популизма тепърва ще се вихри и ще унищожи човечеството.Няма спасение.Причината е че демокрацията е контрапродуктивна когато е в ръцете на простолюдието.Толкова по темата.Копайте си гробовете ***.

3

не

преди 4 години

Не го мислете Тръмп, ами гледайте, че в Европа и България идва нова много сериозна криза. Нямало инфлация! Да ама не. Всичко се вдига с по 30 и повече % и хляб и месо и всичко и много скоро този балон ще се спука и пак ще се ослушваме като гърмяни зайци ако ГЕРБ не предприемат нещо по въпроса. Рецесията в Германия е започнала.... Въпрос на време е да дойде и тук,

2

fact

преди 4 години

Най-най-най-наглата лъжа!Тръмп е пробив у системата и предвестник на упадъка на рим. Се едно да кажеш, че Нерно ше е за кратко, а след него - октавиян август.Тръмп *** мамата на тактиката "завлазяване на светъ по метода на боата удушвачка", "присъединяване към победителите" и остави на светъ само изборът: роби на сащ или мъртви. *** евреи си мислът, че ше са недосегаеми като емитират лесни и непокрити с нищо пари. Не! Атомнвата бомба върховен хармонизатор. Скоро.

1

това до някъде е так

преди 4 години

аз живея в САЩ от 1996през 1999 евреиските банки унищожиха ИТ секторапрез 2007-2009 евреиския елит унищожи цялата банкова ситема на САЩ (сега 98% от банките са в системата на еврейския ФЕД) и изнесе около 4 милиона работни местатова унищожи цялата средна класа в САЩпрез 2010-2012 Обама внесе 45 милиона цветнокожи в САЩ - това унищожи Американската нацияза еврейите сега е късно да отпускат кайша - света ясно осъзна какво е новия еврейски световен ред