67

до Американеца

преди 4 години

Не си прав съревнованието във въоръжаването между големите никога не спирало. Просто не се отразяваше едно известно време. А в момента САЩ не спират да търсят нови решения и да мъдруват как да не изостават от руснаците защото има да наваксват. В момента се харчат стотици милиарди долари и скоро САЩ ще изпадне в рецесия ако не започнат война някъде.

66

Американеца

преди 4 години

Няма никакво съревнование във въоръжението , САЩ превъзхождат всички останали взети заедно едно към 100 и предстои съвсем скоро да се убедите !

65

Анонимен

преди 4 години

До ФактЕ, ся .. Лично чичко Путин показа анимацийки и твърдо увери целият свят, че тези ракети наистина съществуват :))

64

Факт

преди 4 години

Разработват се всякакви неща,но малко от тях влизат в производство и на въоръжение-така е навсякъде.Няма как да се знае предварително кое ще работи на 100% и кое не,кое ще е нужно и кое не.Ситуацията в която е поставена Русия изисква оръжия с нови възможности и те се търсят.Да не мислите че в САЩ,Китай и др. големи оръжейни производители не опитват също?Това е глобална война и в нея е вкаран всичкия възможен ресурс.

63

Анонимен

преди 4 години

При първия пуска на ракетата Буревесник главните изстрелващи ластици са били прекалено обтегнати и при скъсването им намиращите се в близост учени са били разкъсани от парчетата.

62

Боби

преди 4 години

До гост"30 години след чернобил си създават летящ чернобил...надяваме се в близко бъдеще да видим руска прахосмукачка , руска пералня и руски телевизор които да стават за нещо"ЕХ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВ1. В Чернобил имаше 160 ТОНА УРАН в Буревесника има около 25грама ... Втора Черноббуболечка2. Ако нещо се произвежда от А до Я в Русия то Руско ли е? Или създадено в Япония произвеждано в Русия? Много неща са чужди разработки но са с 100% локализация в РФ - тоест Руски печки, тостери, телефони

61

гост

преди 4 години

рашките не спят, 30 години след чернобил си създават летящ чернобил и това ако не е развите здраве му кажете, надяваме се в близко бъдеще да видим руска прахосмукачка , руска пералня и руски телевизор които да стават за нещо

60

Gogo

преди 4 години

Преводът е слабичък. Липсват пълен член и пунктуация на някои места в текста. Смисъл от публикацията =0.Но, за съжаление, сегашната българска журналистика е преводистика на глупости, от език, който се знае по-зле и от българския.

59

Стамо пръча

преди 4 години

*** една симулация не могат да направят,правят опити в реални условия,докато нещо се получи. Има ли значение колко жертви ще дадат...

58

Анонимен

преди 4 години

Буревестник не е балистична ракета, кухавели!

57

Анонимен

преди 4 години

До 52"балестични"се пишебалистични от балистика. В правописа не ти е силата! До кой клас си учил? Съвет от мен, не давай повече съвети!

56

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Малиии, голям страх тресе краварчетата ....

55

Анонимен

преди 4 години

Бе голям рев за тая ракета, новина след новина, аз дето не искам да знам - научих й кътните зъби. Явно голям страх в НАТО от това нещо, опитват да формират обществено мнение?

54

Анонимен

преди 4 години

И защо се помества мнение за ракетни системи, от инженер по радиолокация? По-добре да попитат някой минен инженер, евентуално ще е по-вчасен. Има или няма смисъл се решава от хора със съответните компетенции, а не от специалисти в съвсем други области. Ракетата явно е фундаментална новост, и е нормално да има много донастройки докато стане надеждна. Фау-2 е имала над 100 неуспешни опити. Давам само пример.

53

До неграмотнияписач

преди 4 години

В ПРЕДВИД или ПРЕДВИД се пише,г-н драс к ач

52

Анонимен

преди 4 години

Русофилите са главно от селата, необразовани, с ниска интелигентност и неразбиране за света. Те заслужават мизерията, в която живеят. Техните главатари-шпиони са милионери.

51

Бургазлия

преди 4 години

Вместо да правят ракети,да се погрижат за мизерстващия си народ!Цялото Черноморие е залято с руски емигранти,които не искат и да чуят да се връщат там,откъдето идват!

50

Анонимен

преди 4 години

По времето на СССР имаше цял град в който живееха Учени със семействата си. Всичко им беше безплатно. Жилища ток парно вода здравеопазване училища а заплатите им бяха колосални. От тях се искаше да измислят нови военни технологии без да мислят за битови проблеми. Благодарение на тях сега Путин се хвали с крилати ракети балестични и модерно въоръжение. Горбачов дойде и унищожи всичко а учените избвгаха в чужбина. Сега виждате резултатите. Без онези учени се избиха като мало, умни. .

49

Русия

преди 4 години

На гол ъз-чифте пищови!

48

204

преди 4 години

Е друго си е с ядрен двигател. Кръжи из космоса докато дойде време да се активира.