32

Анонимен

преди 4 години

160 000 родители ПРОТЕСТИРАЛИ...ДА БЕ ДА. А СЕГА ОТВОРЕТЕ НА ПРОТЕСТА НА ОПОЗИЦИЯТА В МОСКВА ТАМ ЩЕ ВИДИТЕ КАК ИЗГЛЕЖДАТ 20 000 НАКУП И ВАШИЯ ПРОТЕСТ- СМЕШНИ И ЖАЛКИ СТЕ И НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА, КОЙ ПЛАЩА ЗА ВСИЧКИ ТИЯ ЕЛЕМЕНТАРНИ ГИМНАСТИКИ.

31

Shark

преди 4 години

Ами трябва сигурно наистина да започнат да ни взимат децата, за да се стреснем и да се събудим от тази летаргия, която ни е налегнала и нищо не ни интересува. И пак шайката откачалници, подкрепящи ГЕРБ ще идат да гласуват за тях като овце и ще плещят че който не е гербер е комунист. ДА, ТРЯБВА НЕЩО МНОГО УЖАСНО ДА СТАНЕ, ЗА ДА СЕ СТРЕСНЕМ!!! И ТО ЩЕ СТАНЕ, СТРАТЕГИЯТА НЕ Е ИЗМИСЛИЦА, КАКВОТО И ДА СИ ПРИКАЗВАТЕ

30

Анонимен

преди 4 години

Незнам какви са тези протести и дали са наясно хората, но е очевидно колко просят, висят по гарите и е факт, че нищо не се прави. Пример са откровение глупости преди 15 септември. Хиляди деца извън училище, огромният процент никога не са били част от системата, защото са извън България, хиляди емигрират и вместо да имитират дейност с 2 кликатия ще се види, че детето Х е извън страната или никога не е било в България. Списъка намалява драстично и усилията се насочват към тази, които са в страната

29

Анонимен

преди 4 години

ГЛЕДАХ И СЛУШАХ- ХОРАТА НЕ ЗНАЕХА ЗАЩО ПРОТЕСТИРАТ- ВЗИМАТ ПАРИТЕ И НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА- ЖАЛКИ СТЕ ВСИЧКИ ДЕТО МИСЛИТЕ ЧЕ НЯКОЙ ВИ ВЯРВА А СЕГА ИЗВАДЕТЕ ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ДЕТЕТО, ПРОЧЕТЕТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО В ЧАСТТА, КОЯТО ЩЕ ВЛЕЗЕ ОТ 1 ЯНУАРИ И КАЖЕТЕ ИМА ЛИ НЕЩО И НЯКОЙ КОЙТО ДА МОЖЕ ДА ВИ "ВЗЕМЕ ДЕЦАТА А СЕГА ПОТЪРСЕТЕ С ГУГЪЛ И ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ ПОДОБНИ АНТИЕВРОПЕЙСКИ ПРОТЕСТИ ПОД МАСКАТА НА "ТЕ ЩЕ НИ КУПЯТ/ПРОДАДАТ ДЕЦАТА" СА ПРЕДИ ВСИЧКИ ИЗБОРИ ОСНОВАНИ СА НА ТЕЗАТА В ЕВРОПА ЯДАТ ХОРА, В ЕВРАЗИЯ НЕ

28

сд

преди 4 години

Абе достатъчно е да погледнеш кои протестираха. ПОовече от половината бяха от черното блато, за които се знае, че не си гледат децата.

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22 22 вие се държите също като някой агент на чуждестранно НПО. Възхвалявате Норвежките практики да се прилагат в България. Вие изглежда се готвите да печелите пари тук на българска земя от кражба на деца от български семейства. Ще лапате и ще почерняте живота на заспалия български гражданин. Ще възхвалявате нескопосаните закони разрешаващи отнемане на деца, за да може вие живота да си живеете.

26

Анонимен

преди 4 години

Какво става в тая пропаднала държава ! Спи народа. Спи народе, спи след 10 години ще се затриеме като нация

25

Анонимен

преди 4 години

Гласувайте, гласувайте за ГЕРБ. Но 01.01.2020 год. застрашаващо идва. Идват чуждите НПО-та, хващат детето, у дома, на улицата, в училище и където им попадне и дотук. Съседите пускат една анонимка и край с детето ви. Няма да ни дойде акъла никога.

24

123

преди 4 години

Нагли лъжци. Четох тихомълком вкараните промени в закона - потресаващи са. Вие и децата ви сте собственост на НПО-тата, за едни много пари, но не за вас,а за тях!

23

36310

преди 4 години

Гербаджиите са най големите нещастници управлявали България.Те са ЧУМА за България и Българите.

22

Анонимен

преди 4 години

Да не забравят да се снимат с Боку Тиквата.

21

Джеронимо

преди 4 години

И кой ще дойде да ми вземе децата ако се грижа добре за тях? Пускат се само "кьорфишеци" и едни и същи хора ходят на всички протести срещу заплащане разбира се. Покажете им лицата и ще се уверите в това. Имам съседка която вече професията и е протестиращ.

20

Анонимен

преди 4 години

До ЧичоБг медиите са виновни за тези протести. Време е да има глобени медии. Един човек във Фейсбук беше пуснал клип където се вижда как от бТВ са си измислили някаква завишена цифра за отнети деца от семействата им в Норвегия. Човека провери във норвежкия официален сайт на институцията и се видя че цифрата на бТВ е изкуствено завишена е реалната беше ниска.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13В България ако накараш хората да мразят други хора то това може да те вкара в политиката.

18

Анонимен

преди 4 години

Тези да протестират срещу Манолова, за това, че разбива чужди семейства.

17

Анонимен

преди 4 години

Това същите които протестираха против истанбулската конвенция.Според тях целия ЕС преди на България.

16

Анонимен

преди 4 години

От всичко, най-лошео е невежеството. Не познаваш значението на думите. Всяка нова дума те плаши. Подозираш, че искат да те изпарзалят. Ето защо в България, нищо не може да стане. Когато хората са невежи, те стават подозрителни, или наричат неща с думи, които не разбират. Така на времето една марка за гримове става нарицателно за човек без достойнство. Както и "***" се превърна в хомосексуален.

15

Анонимен

преди 4 години

тия па само преписват един от друг десет сайта една и съща статия или тази е спусната ,мисля си журналисти си заслужават отношението да ги уволняват и унижават подмазвача и слагача на никои не е приятен

14

Анонимен

преди 4 години

След някоя и друга година децата ви ще се срамуват от вас. Впрочем те сигурно вече се срамуват.

13

Анонимен

преди 4 години

Луди за вързване. Има огромни проблеми. Превърнахме се в общество от зомбита, в което всеки мрази другия и в крайна сметка себе си. Нищо не с е произвежда. народът изпростя. Децата ни бягат в по-добрите държави. А тези безмозъчници тръгнали да протестират против нещо, което го няма, ама някой им казал, че ако го има, нямало как да го няма. Ами знам, че е истъркано клише, ама "*** народ, проста държава"