9

"НИВО"

преди 4 години

МИШЛЕТА,МИШЛЕТА УПОТРЕБЯВАТ КЛИШЕТА,КЛИШЕТА.

8

Ura

преди 4 години

*** народ си остана българския. Обича си той червените поробители. Докато такива като тоя левчев се разхождаха по света на ваши разноски и печелеха награди по политическа линия, вие лапахте мухите в кошарата и чакахте 10 години за лада на цена за 2 кадилака с 100 левовата ви мизерна заплата. И още ви доят червените аристократи. Робски народ ***.

7

Анонимен

преди 4 години

Беше член на ЦК на обявената със закон за престъпна организация-БКП. С това ще го запомним.

6

до мнение

преди 4 години

Още един Комунист и Предател на България си отиде .-----------Кой е предател според твоите понятия, бе, тинейджър!?Онзи, който е готов на саможертва за народа и родината си от външни и вътрешни врагове (без значение на идеология или обществен срой) или онзи, който е готов да я продаде или предаде "за няколко долара повече" (имаше такъв уестърн навремето)!?По-добре идеалист-патриот, отколкото либерал-предател за "30 сребърника"!Стига да такива като тебе да разберат за какво става дума!

5

До 1 и 2

преди 4 години

Преди да пишеш глупости, седни и прочети нещо! Ако ти е трудно, поне пропусни коментар под тази публикация! Няма да липсваш.

4

Анонимен

преди 4 години

Добре,че дъщеря му и внучката живеят в Залцбург,града на Моцарт и се занимават с изкуство,а не с шменти капели и тадъф тадъф.

3

оран гутанов

преди 4 години

До МНЕНИЕЖалко,че не можеш да се видиш какъв си гадняр и *** акт.Но имаш мнение по всички въпроси.

2

МНЕНИЕ

преди 4 години

Още един Комунист и Предател на България си отиде .Лошото е че си е оправил децата малки подли комунистчета и те са *бизнеса* и тези малки гаднярчета тормозят нашите Деца Днес .

1

УРА

преди 4 години

Един *** по-малко. Умря си тъмночервен, а синчето му се прави на дисидент. ***!