17

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 19: И какво комунистическо видя в мнението за Първан Симеонов? Комунисти в България е трудно на намериш. Но виж, антикомунисти се появяват винаги преди избори.

16

До 20

преди 4 години

Ай купи си цигарки от Лафката на Пееевски, дето вождът на Гробарите ги разцъка по цяла България, да не говорим за София, че само там са над 1000.

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Остави си комунистическите глупости вкъщи ...

14

Анонимен

преди 4 години

Защо Първана Симеоновия, да меводи за носа.Какъв ми се явява човек,който не е вдигал по тежко от бутилкаводка.Кой кого отблъсква,този еснаф,тепърва няма да ме подреди.Злокобное.От цялата абракадабра нестава ясноима ли носна кърпичка.Предполагам,шорошна подметка.

13

Кьосе

преди 4 години

На тоя като му поникне мустак, тогава да ми се обяснява!!!

12

На пазар

преди 4 години

Откъде да вземем позитивно и ние ли да лъжем?

11

Анонимен

преди 4 години

Този се оказа най-смисленият политолог. Аз не вярвах, че Алфа Рисърч ще прегърне тенденциите на *** медии, които ги е страх от Демократична България, но в нощта на европейските избори Алфа рисърч до последно даваха занижени стойности на Демократична България, точно както правеха и *** медии. Не вярвам в случайностите, ама сигурно си знаят. И съвсем случайно, в слугинската вече на властта БНТ по Панорама пак Алфа рисърч и онзи с особения поглед и ръкомахане си канят. Напазарува ли са?

10

Знайте за да знаете!

преди 4 години

Смятаме че с коунистите ще сме ЛОШО но с отрочетата им е по ПО - ЛОШО !!!

9

Анонимен

преди 4 години

Кампанията за изборите е цинично мероприятие, което всяка отговорна медия трябва да държи далеч от хрониките си. Вместо това журналистите и социолозите вървят след политиците като послушни кученца, в абсолютна аналогия с Ким Чен Ун и онези корейци с тефтерчетата.

8

House M.D.

преди 4 години

А какво е мнението на ... ъъъ... политолога Питанчев?

7

Анонимен

преди 4 години

Герб краде в София вече 20г. Май Мая ще им бие шута

6

Хич не ни лъже

преди 4 години

Кандидатът на ГЕРБ в Пловдив обещава още от първите дни да работи по проблема с трафика в града .... то и сегашният кмет е от ГЕРБ, общинският съвет също, управляват града от над 8 години, ама нищо не направиха. Добре, че е този колос, да поработи 1-2 дни за трафика, пък да си почине после цял мандат ...

5

Анонимен

преди 4 години

Това момче е *** и ръси мъдрости в полза на Мая Костинбродска. Личи му от километри , че това му е задачата . Просто момче, но за пари и майка си ще продаде.

4

Анонимен

преди 4 години

До ОчитеПолитолог било момчето и някой е решил да го интервюира. То се опитва да прокарва идеите, които са му били преподавани.Но не отчита нашенските специфики. Ние ако не развеем кирливите ризи и кюлотите на опонента, значи просто не сме ние, а някой друг.

3

А бре момче!

преди 4 години

А бре политилиго!След като си политолог, би трябвало да разбираш малко и проблемите на обществената психика.Дискредитиращата клюка заема важно място в народопсихологията на българите. Не го ли знаеш? Без такъв елемент в предизборната агитация, кой ще обърне внимание на приказките на агитатора?Това, което ти се опитваш да внушиш има по-скоро пожелателен характер - да няма негативизъм в кампанията, та ха дано да заприличаме на цивилизовани европейци.

2

Очите

преди 4 години

Кой е тоя на снимката и в качеството си на какъв ръси акъл?

1

Мая Костинбродска

преди 4 години

Аз съм за позитивна кампания... - ще разнасям позиви...