55

Нина

преди 4 години

До АнонименГледаи записите ,а не повтаряи .......на монов .

54

иванова

преди 4 години

горканчо!

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 58Било е неизбежна отбрана но срещу депутатски син, а всичко останало са постановки на бащата - бивш служител от държавна сигурност и БКП потомство! Обаче в случая ще удари на камък а камъка после ще му пробие главата! Джок не е *** и познава закона и най-важното е че е гражданин на една велика и силна държава - Австралия! Проблемите на ДС служителя тепърва почват защото се очертава ново разследване, което може би ще се води и от австралийски следователи. А те са номер 1 в света!

52

Kiorsufra

преди 4 години

Toia na vse hepte sa balaci.Dokato ne sapo4nem da va garmin niama da sa opravim.

51

Анонимен

преди 4 години

До ПуркоПри неизбежна отбрана деецът не се наказва, ако е било така е щял да бъде оправдан!Така че си спести лъжите ***, имай срам от Бога, нещастен *** син.

50

Анонимен

преди 4 години

Много неща в тая история не ми харесват,но най не ми харесва факта,че тоя се разхожда с нож по улиците!

49

Анонимен

преди 4 години

Пичът да си хваща самолет от Букурещ и ще му хванете цървулите! Границата с Румъния (сухоземната) може да я мине и пеш, през полето и няма кой да го спре. При добра организация, до утре вече ще лети към Австралия. Баща му вече е тук. Ще му помогне.Момчето си е платимо дълга към обществото. Убитото гаменче също не е невинно агънце.

48

Пурко

преди 4 години

Въпросната вечер , 13 пияни и дрогирани са гонили 2 момчета повече от 2 минути са ги били и са мятали камъни по тях.Тогава се намесва Пол да защити едното момче и при неизбежна самоотбрана убива Монов, който е с 2.9 промила в кръвта, всико това е заснето на камери и предоставено в съда, който обаче не ги приема като доказателство.

47

Анонимен

преди 4 години

Този убиец пак ще влезе в затвора.Колкото и да се пънете да го оневинявате,няма да се сбъднат мокрите ви сънища.Всички НПО-та са в превъзбудено състояние и са плъзнали по медиите,както и глашатайте им.Разтуптяло се е заешкото им сърчице и негодуват за убийците и престъпниците,които са онеправдани според тях.Поздравете и жестикулиращия като *** Кънев и пийте по една студена вода.

46

Анонимен

преди 4 години

Също така нормалния човек не гони по улиците някой за да го бие. Да би мирно седяло, сега щеше да е жив. Но като се правиш на бияч трябва да имаш едно наум, че може да си случи нещо неприятно. Много е лесно като си заобиколен от приятели да се правиш на мъж, докато не ти излезе късмета.

45

Анонимен

преди 4 години

OK, законът позволява на осъдения да ПОИСКА предсрочно освобождаване, НО съдът е ДЛЪЖЕН да прецени обективно дали престъпникът е превъзпитан и може да бъде пуснат на свобода!Тоя ПСИХОПАТ е заклал невинен човек, няколко пъти е правил опити да бяга от пандиза и доказано ПАК ще убие, ако е навън, а тука разни корумпета адвокатчета и съдийчета със взаимозаменяеми глави и *** ни убеждават, че е редно тоя да е навън?!И след три месеца тоя корумпяга ще чака 13-та и 14 заплата на банкомата.

44

До 48

преди 4 години

Хаха, е затова тези твои, охранени с човешка плът прасета, пораснаха, станаха съдии и прокурори, министър-председатели и медийни магнати, а ти им почистваш *** ежедневно. Чисти ги, това е житейското ти поприще! Но внимавай, че ако не остане достатъчно помия за тях, ще погълнат и теб. После друг ще почисти, това което е останало от теб, в техните екскременти.

43

Анонимен

преди 4 години

щом е без пари слаб адвокат смята покраи шумотевицата и тои нещастника да му дадат някои случаи след време нали и тои вързва ***

42

тиква загубена

преди 4 години

Едно време , през лошия комунизъм , такива като тоя убиец ги даваха на прасетата.

41

Анонимен

преди 4 години

Адвокатът на Джок Полфрийман: Защитавам го без пари!---------------Зависи какво разбира под "пари" - български левове или австралийски долари!?-))))))

40

Анонимен

преди 4 години

Кратуна ще викаш на децата си и като се погледнеш в огледалото.Това че ти си мислиш ,че е спорна не значи че е такава.Кой си ти,че да оспорваш присъдата,адвоката на Полфрийман?Пред кого я оспорваш,пред съда или пред сайта?Не знам дали въобще разбираш какво пишеш?И аз не съм "постановил" нищо, а съм посочил че не се оспорва присъдата му в съда,а се оспорва предсрочното освобождаване на доказан пред съда и осъден убиец.Но явно кратуната ти не може да побере това и освен да обижда,не става за друго

39

Бен Гън

преди 4 години

Всички мълчат защо Фрийман е наръгал двама младежи. Защо премълчават? Каква е истината? Защо Фрийман не е дошъл да наръга мен или Вас? Защо е посегнал точно на тези двамата? Дали защото са били мутри и биячи и са гонели да бият някой друг? Никой не казва. Всички мълчат. Но всеки от вас знае, че за да има убийство винаги има мотив. Какъв е мотива на Фрийман. Аз знам, а вие знаете ли?

38

Mudyu

преди 4 години

Вижте в америка за кви неща дават доживот, бе, с право на замяна след 35г. Специално него никой не го е гонил, наврял се е между шамарите, кой нормален се навира сам между 15, само психо като тоя. 20г е нормашна присъда в случея, нито семейатвото на убития е доволно, нито австралийчето, значи 20г са ок

37

Анонимен

преди 4 години

Досега щяха да вкарат патрулка в двора и да го измъкнат както колумбиеца и другаря му.В България както и в Рассиа се действа с пачки.Чеченския командир Масхадов при рейда над Налчик беше казал ако имаш още пари за подкупи и до Кремъл щях да стигна.

36

До 39

преди 4 години

Как, бе кратуно постанови, че присъдата не е спорна?