12

13

преди 4 години

"Грета Тунбер: Може да сте горди от вас" Аспержера си личи от 100км. Казва се със себе си, не от вас, само че аспержерите не го казват така.

11

Анонимен

преди 4 години

Как само половин милион?!? Поне половин милиард са били, ако не и повече. Другари, другари, зле е работата при вас. Дори пропагандата не ви се отдава!!

10

Анонимен

преди 4 години

Наблюдател много ме разсмя!!:))))Така е, навсякъде се пише за нея и все повече ще пишат -"Гретито" вече е икона! И не случайно. На политиците по високите етажи трябва да крещиш , за да те чуят! Грета с това слово го направи брилянтно и емоционално. Докосна много сърца . Вярвам на хора като нея, които не крият чувствата си и сълзите, които преживяват. Аз изгледах много интервюта с нея в ток шоута и пресконференции , Грета съвсем не е невротична и.злобна тинейджърка както се опитват да ни убеждават някои, а много спокойно и миловидно момиче с чувство за хумор!!

9

Анонимен

преди 4 години

"Близо половин милион души преминаха на шествие по улиците на Монреал..."По две дръвчета да бяха засадили, вместо да "преминват" - ето ти, 1 милион дърва, много по-силен еко ефект. Но е по-модерно да се кряска и изпада в истерия.Апропо, еко-активистите що хабят хартия за плакати, а? Само на Грета плаката й е 1 клон отрязан.

8

Анонимен

преди 4 години

Света е пълен с ***

7

Само питам

преди 4 години

Защо екозащитниците не насочат усилията си към намаляване ръста на населението в Африка и Азия?

6

Наблюдател

преди 4 години

Тамън си викам туканка не може да не пише нещо за Гретито и пише. Всяка втора новина е за нея.

5

Славюч

преди 4 години

Колкото и тая да развява шведски надписи Монтреал винаги е бил френски град.

4

Нормален

преди 4 години

Много пара се хвърля от организации като Гринпйс,WWF,IUCN, CEEWEL BirdLife и още и още,неправителствени организации ,които не търпят диалог и стигат до крайности.Всеки нормален човек иска чиста и здрава природа но такива истерични и непремерени изяви като на Тунберг не помагат никому. Зелени,зелени и доста ,,неузрели"

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ПРИРОДА

2

ай сиктир

преди 4 години

И онова е там интересно ми е кога учи и разбира ли за какво говори когато се опитва да се прави на учителката строга.

1

Анонимен

преди 4 години

Това момиче Мусайбе, не му се учи!