189

до 202

преди 4 години

Някой хора наистина не са добре,не стига това ами и плюсчета им цъкат.Какво НАТО . В Афганистан са 18г и тъпите талибани ги направиха на диви и щастливи! От Ирак не могат да излязат още толкова години,там ИДИЛ им мачка шлиферите до сега.Докато Руснаците в Сирия за 4г.им разпиляха душичките на читаците. С 10 самолета и пет кораба. САЩ по сметки на Тръмп са хвърлили 6 трилиона долара в близкия изток.Сега почвайте с минусчетата. А на тоя дето е писал.По добре да не срещаш руснак с пушка.

188

кристина

преди 4 години

гответе се за война, американците си имат базите, самолетите и сега и воените заводи в България, като не плащат и една стотинка за това :( пазете децата на България, те ще са първата свидна жертва на Българския народ от безумната и алчна политика на антибългарското правителство :(

187

Анонимен

преди 4 години

До мислетеПолучаваме по-малко от ЕДИН ПРОЦЕНТ от стойноста на рудата,не на златото!!!-------Това означава, че получаваме 20-25% от стойността на златото без никакви разходи. Разбра ли, тьпчо? Съдържанието на златото в рудата е между 4 и 5 процента.

186

Анонимен

преди 4 години

Управляващата власт в Бг няма ни най-малка представа за действията и целите на американците на територията на Бг.---------А на тебе специално ти се изповядват американците.

185

Анонимен

преди 4 години

Само да отбележа за присмехулниците, ръбестата форма не е случайна.

184

Анонимен

преди 4 години

По грозна машина от това на снимката не съм виждал дялано е или с брадва или с тесла като по времето на Барни Ръбъл ха ха я го вижте ве !!!И това е ако е "добро" като Пейтриът да си го държат там и да си го карат където си искат !

183

Анонимен

преди 4 години

В случей на война за всеки един загинал от НАТО ще загинат по 15 руски *** Се тая каква ще е ядрена мядрена Страх ги е рашките и им личи

182

Анонимен

преди 4 години

Това на снимката е учебен макет на хамър и няма нищо общо по темата Просто показва какви умствено ограничени покемони на минимална заплата са журналистите от сайтчето

181

до до 185

преди 4 години

А при използване на ограничен ядрен конфликт - няма незасегнати, и понеже сме в центъра на събитията БГ загива.------------------При всички Сценарии така наречения "Ограничен Ядрен Конфликт" се превръща в Глобален!!!!!!!!И да, Прав си!!! Деградацията на американския политически елит е смъртоносно опасна!!!!

180

до 195

преди 4 години

Ти добре ли си? Какъв парад? Тоя курник да го показваме пред хората? Те ще ни убият с домати само ако го видят пред парламента?

179

Анонимен

преди 4 години

Поредната предизборна пирамида.

178

Анонимен

преди 4 години

Това на снимката бате и руснак с теслата не може да го сдела!

177

Анонимен

преди 4 години

Това на снимката със сигурност няма да го теглят с въже, както танк на Червения парад.

176

Анонимен

преди 4 години

У Перник може да дойдат и да произвеждат гоуем Гоуф!!!!

175

м дааа

преди 4 години

хахахавсе ми е на ума че точно в държавата с най-много русофили на квадратен сантиметър , ще донесат пройзводството на американска техника и оборудване

174

муспи

преди 4 години

Колко са тарикати евреите! Колко тънко смятат! Вражеските армии (всички са техни иждивенци - и демократичните и фашистките, Русия вече я водят за фашистка), да ударят съвсем справедливо производителите на американско оръжия, така, че световното еврейство да се пресити с българска кръв. Техен стил на война, - Дрезден, София, а и сегашния ни проточен геноцид.

173

888

преди 4 години

Аз да питам.Това на снимката ли ще правим?Ако е това по добре да си ги правят сами.

172

До 185

преди 4 години

Пак повтарям лудите и тъпите нямат инстикт за самосъхранение.Много БГ политикани в историята ни са мислели като вас, накрая са били разчленявани и душени с жици по централни софийски улици.А имай предвид, че и на военни, и на полицаи, учители, лекари, бизнесмени им писналуди т-па-нари.Когато няма място за детето ти в детска градина, когато хората не могат да си платят парното и тока, когато на търговците им писне да си сменят касовите апарати, нямаш представа колко натрупан гняв има в БГ

171

до 185

преди 4 години

До До 182Ще "кипнете" вие.........:)) Пет руски трола и двайсе психясали пенсионера :)) Кипнете бре! Ххахахаха!

170

До 184

преди 4 години

Нямат страх САЩ, скоро четох разсекретени архиви и ми побеляха косите.Обикновено лудите и тъпите нямат инстинкт за самосъхранение, а те са такива, не се опитват да разберат останалият свят, за тях той просто не съществува.А при използване на ограничен ядрен конфликт - няма незасегнати, и понеже сме в центъра на събитията БГ загива.