36

fact

преди 4 години

ми нищо не значи!Евреите лъжат, че вема инфлациа, за да може да имат алиби за нулевите лихви по депозитите!Сичко ти поскъпва в пъти - инфлазия нема.....Щом сатодото воже да преглатне това, нами може да ива и сталинка за фронтмен на кукловода.

35

Анонимен

преди 4 години

Нищо не означава. Промитите мозъци ги има навсякъде. Не оставиха ли източните политици населението да мизерства. Как мислите как е да получаваш 600 лв заплата в България и същевременно на горката Гърция да и опрощават 300 млрд. Има нещо сгрешено в българските политици. А Кристалина е послушник на това същото възхвалявано на запад мислене. Така че дали ще е Кристалина или някой друг няма значение.

34

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДА ЯДЕШ НА СТАЛИНКА ТУЙ ОНУЙ- ГАДНА ВИ Е РУСОФИЛСКАТА ОПОРКА...КАЗВАШ ДА ОТИДЕМ В ЕВРАЗИЯ- ЕХ МЕЧТИ- РУСОФИЛИТЕ ЩЕ ОТИДАТ В ЕВРАЗИЯ ДА РАБОТЯТ- ДА БЕ ДА....

33

Sadia A

преди 4 години

Organizator e boiko borosov,izbraha ya po negovo gelanie,zashtoto you e edin ot svetovnite lideri I s nego se saobrazyabat vsickii,Dori I putin

32

Анонимен

преди 4 години

Сталинка,няма потекло и ще се издъни.Много казах и ме изтриха.Правим сешироко скроени,без да знам каквозначи.

31

И какво ни бърка нас

преди 4 години

човекът,който продаде Кремиковци и БГА Балкан за жълти стотинки и стана милионер,коментира.Кристалина работи за Вашингтон и няма нищо общо с България.Гришо е един некадърник.Единствено гимнастичките са кадърни и прославят България.

30

не може да бъде!

преди 4 години

Аз ще ви кажа точно какво означава според изказванията на няколко специалисти по въпроса!И не става дума за политически изказвания,а за експертни.Изказванията са леко завоалирани,премерени и политкоректни,за да ги преследват!?Оказва се,че вече МВФ далече не е това,което беше-влиянието му силно е намаляло и правителствата вече нямат никакво желание да работят с него!Финансово състояние - лошо!И затова се поставя въпроса каква ще бъде задачата на г-жа Кристалина-да реанимира или погребе фонда!?

29

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Едно време Сталинка щеше да бъде най-много доячка в някоя кравеферма на ТКЗС-то.Днес е шеф на МВФ-то.Какво се значава това ?Означава, че светът е деградирал дотолкова, че вече е едно голямо ТКЗС, управляеано от ***.

28

помня

преди 4 години

Тая искаше да приемаме мгранти,та да ни оправят и подбрят генофонда.Ади да си ги покани у дома пришълците и да и подобрат гените.Трябва да сме толерантни.

27

Валентин Тодоров

преди 4 години

В навечерието на новата голяма рецесия,която се очартава да бъде поне два,три пъти по-тежка от тази през 2008-2009 за самата Кристалина Георгиева избора е двуяк.От една страна получава важна работа в "интересни времена",както гласи китайското проклятие. От друга страна,дори и да може,което е съмнително за типична чиновничка, изпълняваща написани от други правила и протоколи,няма как да направи каквото и да е за да облекчи кризата.

26

Анонимен

преди 4 години

МВФ е един голям изнудвач, който кара закъсалите държави да се саморазпродадат на свързаните хора с МВФ.

25

Анонимен

преди 4 години

Колкото имаше значение, че българката Дилма Русев стана президент на Бразилия и я изгониха за корупция.Еничари *** международни, търсещи да си напълнят с още милиони банковите сметки. Къде плащат данъците си?

24

ех-оптимист

преди 4 години

Била единственият кандидат... или другите (мъже) не са отговаряли на новите стандарти. А Сталинка си е сред отличниците на НСР, а това значи нищо хубаво за обикновения човек

23

Аз

преди 4 години

Пионката от която нищо не зависи освен да опере пишкира ако се разкрие някоя далавера под масата. Там всичко е така , тези постове са за пред хората да има там някой да гледат.А за нас значи едно нищо , лелчето и дреме на швепса за нас.

22

Яни

преди 4 години

Вижте трошачите на пари как се защитават и хвалят ! Тия , 80-100 хил. лева месечна заплата за нищо я нямат ! Вижте им банките само какви крепости са. Болните деца и пенсионери нека умират .

21

Един товарищ

преди 4 години

Давай, Сталинке! Завършила ВИИ "Карл Маркс", отличничка по планова икономика и история на БКП. Обаче, вижте как добре я приемат западните й господари.Абе ние товарищите винаги сме ви казвали, че най-заклетите комунисти, сме най-големите галеници на капитализма.

20

курвите надделяха

преди 4 години

До северозападУправляват ни жени от БКП и деца-на сините ***! Какво Божие наказание!

19

tyr

преди 4 години

Гръмки фанфари бяха за Мария Габриел,която сигурно стана милионерка ,а успех за България не видех.Същата е Кристалина ,успех за нея,за България и българите едно голямо нищо.

18

Анонимен

преди 4 години

веднага да й се построи паметник пред народното събрание...

17

Анонимен

преди 4 години

Пенсионерка, която вместо да се пенсионира, ще трупа пачки в банковата си сметка, защото е подмазвачка и послушка на САЩ. България нама да получи нищо и ще се обезлюди още повече след "успехите" на МВФ в страната.