80

Анонимен

преди 4 години

трябва да се спазват законите и да не се пишат глупости--------Е, спазени са ти законите.Осъден на 20 години, излежал е 12 и е пуснат предсрочно за добро поведение.Всичко това е по закон.

79

Анонимен

преди 4 години

Той нито веднъж не съжали за онова, което е извършил, отбеляза бащата Христо Монов, който от 25 години е психолог.-------Как да съжали, като се е самозащитавал?Бащата Монов е толкова психолог, колкото аз съм космонавт.По-скоро като му слушам приказките е готов за пациент на психиатрията.

78

Анонимен

преди 4 години

Какви "леви" и "десни"...? Има убит, има убиец, трябва да се спазват законите и да не се пишат глупости! За съжаление, българският съд има мнооого снизходително отношение към убийците, особено към платежоспособните. Да не припомняме случаите на осъдени престъпници, успели да избягат с помощта на "зависими от парите" бг съдии!

77

Поправен?

преди 4 години

Майката на Андрей заяви, че са им отнели единственото дете и след убийството му животът им се е обезсмислил.Тя добави, че вярва в правосъдието, и поиска австралиецът да бъде изолиран от обществото, за да бъде предпазено то от това той да "раздава правосъдие".Той нито веднъж не съжали за онова, което е извършил, отбеляза бащата Христо Монов, който от 25 години е психолог.

76

Нищо ново

преди 4 години

До 75 "чужденеца дошъл да убива един от 16-те нападнали го човека"? Сигурен ли си че са били само 16. Защо не ги направиш поне тридесет и двама, за да изглежда убиецът Пол Фрийман по-невинен.А това няма връзка със "Соло" и други подобни Изглежда, че тук има някой *** нагласен да го предстаря не за убиец, а за жертва, невинен. Няма да мине. И няма как да се оправдае си "Соло" или други подобни случаи.А до 82: Хайде не с тези елементарни: "студента повече ли е от другите". Продавай ги другаде

75

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 82Студенти и хора с висше > от хора само с 8ми клас :)

74

Анонимен

преди 4 години

Докато е в бусманци да разчисти малко и там

73

Анонимен

преди 4 години

Tosi 4ovek se e saschtitaval i pri napadenie vd bg trabva da se saschtitavat vlisa ti kradez bie isnasilva i ako go naragasch i pukne ti si vinoven saschto koito napada e vinovnia lejal e 11 g 6 m ako leji 20 g pokoinija njama da se varne i kakva e taja suma 400,000 lv kak da gi varne ja go puskaite da si hodi 4e bg stana sa snah v zelia svat mutrite kradzi kurumpiranite s pistoleti ohrani schofiori koi gi pita kak sabigatjaha

72

Анонимен

преди 4 години

пуснете човека невинен е

71

Анонимен

преди 4 години

До 79 "и то студент". Е катс е студент повече ли е от другите, които не са студенти. А слез на земята

70

Анонимен

преди 4 години

До78. И аз знам колкото и ти по делото. Но това дело се е чело от десетки професионалисти в България и в ЕС. По вярвам ва тия от ЕС. Тукашното е с политика. И не му вярвам.

69

Хюмнетата пак са се

преди 4 години

***, решили да защитават един убиец. ***, утре може вие да сте наред, защото се подложихте на джендърията, залята ни от запад. Щом е отнел живот, ще си лежи присъдата. Имал билет, майка му плачела за него, да е мислил с главата си, а не с ..... като вас! Майката на убитото момче не плаче ли?

68

Анонимен

преди 4 години

За някой и друг шамар (я го е имало, я не) убил само един човек, и то студент------Ти колко шамара можеш да изядеш, преди да посегнеш към ножа? Гордееш ли се, че си .....

67

Анонимен

преди 4 години

Бащата на Андрей Монов е с леви убеждения член на БСП, агент Гогов от ДС 1986Г. Австралиеца и той с леви убеждения. Но е син на доктор с частна практика десен по убеждение. От българска страна леви субекти социални лъжци му измислят истории и за други опити за убииства. Освен това дошъл в България нелегално. Нещо като " бежанец" да търси закрила от нещо си...

66

Анонимен

преди 4 години

Като го гледам деградиралия убиец на австралийската мечта искренно да съжалиш че изобщо се е родил и да се радваш че не е българин-------Аз пък гледах сайта на убития скин Монов и да ти кажа, хич не съм очарован от видяното. Освен това там пише, че със смъртта си е достигнал безсмъртие, равно с това на Ботев, Левски, Гоце Делчев или примерно полковник Дрангов. Е такива неща. А светът изобщо не заслужавал такъв самороден елмаз.

65

Анонимен

преди 4 години

При такьв скандал ако си свидетел но се скриеш. Ставаш подсьдим кьм престьплението. Така, че той не се е крил. Изял е някои друг шамар и е извадил нсж да се защитава.

64

До Нищо ново

преди 4 години

Не бе аз не забравям това, което той в направил. Ама казвам, че никой не реве така за други много подобни случай, които са потулени. Ама там не са замесени чужденци и някак си го пишете нормално?Пак да питам без да се ровиш помниш ли Соло примерно и какво се случи там? Почти съм сигурен че не, но пък случая с чужденеца дошъл да убива един от 16-те нападнали го човека помниш

63

жожи

преди 4 години

Без да поравдавам или оневинявам Палфриман не може да не се отбележи че други хора с подобни провинения са получили много по-благосклонно отношение.

62

Кофти късмет

преди 4 години

Там е работата, че историята му звучи много по-достоверна от тази на другата страна. Май в затвора лежа невинен човек, попаднал на грешното място в грешното време. Няма данни да има психическо заболяване или дебилизъм. Как тогава би му хрумнало да напада сам 16 човека, които са във видимо добра физическа форма? Ножът е бил 'пеперуда'. В тинейджърските години почти всички в София си носихме такива ножове заради гъзарията. И пред блока тренирахме много бързото отваряне и затваряне на тези ножове

61

Успех

преди 4 години

Баси късметлията! И аз искам - еднопосочен!