11

Ъртамуню

преди 4 години

Права в България?! Ооо,разбира се,такива екстри имат само богоизбраните ,а останалите духат супата и мълчат

10

АнонимеН

преди 4 години

ТОВА Е НИЩО!!!СЛЕДСТВИЕТО И ПРОКУРАТУРАТА УМИШЛЕНО НЕ ПОВДИГАТ ОБВИНЕНИЯ ЗА ЛЕКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА ЗА ДА СИ СПЕСТЯТ РАБОТА!!САМО ЗА БИТАТА КАМЕРИЕРКА ПОВДИГНАХА ЩОТО СТАНА МЕДИЕН СЛУЧАЙ!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Полека-лека нещата отиват на зле за България! Няма да е трудно да се докаже корупцията както и невалидността на някои дела!

8

Анонимен

преди 4 години

В България ако нямаш адвокат определени хора могат да те изкарат и враг номер едно на държавата. Правата не се спазват ако заподозрения е ром и се знае че е неграмотен и тн.

7

vlady

преди 4 години

Най-адекватно разглеждане на жалбите на задържаните е осигурено в Армения - могат да се срещат със служител от специален отдел на Арменска Апостолическа Църква.

6

Анонимен

преди 4 години

На гарата и автогарата обикалят едни милиционерчета от 2 РУ, набелязват си хора и им правят обиски, без да имат право да го правят без съответната заповед. Ако намерят нещо, което им позволява да глобяват (цигари, тютюн), правят протокол за доброволно предаване - един вид човека като е видял полицаите, се е затичал към тях да им каже, че има пет кутии цигари и да ги помоли да му ги вземат.

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Като те разпитват като свидетел (не ти казват свидетел на какво) не можеш да откажеш да отговаряш. Могат да ти повдигнат обвинение за възпрепятстване на следствието. А те правят точно това, за да могат да те разпитат без адвокат и да ти попречат да се възползваш от правото да мълчиш.

4

Анонимен

преди 4 години

Щом новия гл прокурор е неграмотен може да си правите сметка какво е надолу. комунистическа милиция и прокуратура е това направи Герб

3

Анонимен

преди 4 години

Или пък ги водят с белезници, ама без заповед за задържане или обвинение и ги разпитват каго свидетели. В това си качество нямат правото да откажат да отговарят, така че измъкват от тях всичко, което е необходимо да използват срещу задържаните и след това им връчват заповед за задържане и обвинение. Хитринки на властта, за да заобиколи закона. А щом тия, дето трябва да се борят за спазване на законите, ги заобикалят, правете сметка що за държава е това...

2

Анонимен

преди 4 години

Без Адвокат няма как да ви прилагат измислени членове и алинеи. Без Адвокат не казвайте и една сричка камо ли дума. Адвоката е човека който трябва да ви представлява той е овластен от закона. Адвоката ако е стабилен може да ви свали от въжето. Ако е калпав ще ви вкарат до живот в зандана.

1

Анонимен

преди 4 години

Vag no e kakvo kazva sledovatelyat ot MVR,zashtoto you e I advokata,I Sadia v sledstvieto you e Gospod Bog.V 99 ot slucaite I'ma dobri fizicesko savetva e