47

сс

преди 4 години

Знае че ще го махнат ама така няма да се махне сам протака ден година храни заплатата тече....

46

Анонимен

преди 4 години

СЕМ вече е съставен напълно в духa на Истанбулската конвенция. Тъкмо поради това е впечатляващо колко бързо дамите от СЕМ възприеха мутренски стил на решаване на кадровите проблеми. Нека махнат генералния директор на БНР, ама да се потрудят да напишат основания за такова решение, различни от това, че той е провалил изпълнението на поръчка, направена в угода на някой от най-силните на деня.

45

Анонимен

преди 4 години

Как ще подаде оставка бре? Зад него са трите глигана и четиримата главанаци!Оставка ще има за петте каки от СЕМ!

44

Анонимен

преди 4 години

Тревожа се за човека. Не че няма да си намери друга работа - послушни хора трябват навсякъде. Но заради имената на 4-мата, дето са му се обадили, ще му затворят устата. Има четири причини това да стане. Не знам как шофира, нито къде се храни или плува или ловува, но да внимава. Случват се случки на такива хора, че и на близките им.

43

ПроСоТо

преди 4 години

на мен друго ми е интересно:-Как така изведнъж ВСИЧКИ "членове" на СЕМ се оказаха...ЖЕНИ?!?!Някой е преценил,че мъжете не стават за тая работа?..Това не е ли ДИСКРИМИНАЦИЯ ПО ПОЛОВ ПРИЗНАК?!Няма ли МЪЖ в Гилдията,на който да са му ясни работите?...Или просто са ПОПЪЛНИЛИ "Харема"..?!

42

:))

преди 4 години

Та той е добър, дори отличен изпълнител, проводник на чужда воля! защо да подава оставка? Послушен и изпълнителен! Направил е онова което са му заръчали! Защо той да е пешкира?

41

реалист

преди 4 години

Директора имитира Мутрата. Всички са виновни, но не и той. Направо да си беше казал, че ще се махне, когато главатаря на Шайката реши и му поиска оставката.

40

Анонимен

преди 4 години

С население ОВЦЕ, комунизмът никога няма да си тръгне от България, комунистите ще управляват столетия още под формата на нови и нови партии създадени от БКП - така е, както при овцете вървят след този който е назначен за овчар ! Големият Д.Талев много правилно е казал:-"Последният комунист на Земята ще умре в България" !

39

Анонимен

преди 4 години

Да не е луд да се откаже от заплата 10000 за нищоправене.

38

Анонимен

преди 4 години

До 38... справка не Нинова, тя не е управлявала в България, а СПРАВКА - БОРИСОВ ! Вземи си заври главата в пясъка младеж та да уври !

37

Анонимен

преди 4 години

Българинът живее в постоянна измама и със 75-годишна надежда, че комунизмът ще падне ! Турското робство го научи на търпение и чакане някой да му помогне !

36

Така е ..

преди 4 години

Комунист оставка не подава. Справка : Нинова.

35

Анонимен

преди 4 години

Напуснах България преди 19 г.заради комунисти-измамници обсебващи властта/Костов и сие,СДС/,още тогава разбрах,че в държавата ми никога няма да има демокрация,защото се прилага от комунисти сменили"дрешките"си с"модерни"за в момента и днес все още виждам как червените измамници управляват едно покорно стадо!Смешно и трагично е престъпник във власт използващ постът си за да краде,вместо в затвора,спокойно да подава оставка и продължава да заема друг управленски пост!Как живеете бе хора ?

34

СЕМ

преди 4 години

СЕМ се правят на неразбрали. Защо да си подава оставката? Защото е притискан ли? То не е смешно, гротескно е даже!

33

Анонимен

преди 4 години

ще ходи консул но не си е избрал държавата

32

Анонимен

преди 4 години

оставката може да му я поиска само #КОЙ. Това е Лойкова България! Овладяна от мутрите и от олигарсите до последния чиновник!

31

Анонимен

преди 4 години

КОКАЛАААА, КОКАЛААА ! ТИПИЧНО ПО БЪЛГАРСКИ, "ГРИЗЕШ" И НЕ ПУСКАШ, ШИ'БАНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ ДАВАТ ЛОШ ПРИМЕР НА СТАДОТО ОВЧЕ !

30

Главанаци ООД

преди 4 години

Само времето не можем да спрем !

29

Анонимен

преди 4 години

Ще трябва да го компенсират с хубав пост..........или внезапен инфаркт!

28

Анонимен

преди 4 години

Агенция "Пик" скоро ще пусне и радио. Ще слушате само него.